1 ÅR

Ett helt år har gott sedan jag pratade med dig sista gången. Ett år sedan du tog ditt sista andetag och lämnade oss  chockade och gråtande här. Ett helt år är lång tid, men samtidigt har det gått så oerhört snabbt. Jag känner ofta din närvaro och jag vet att du försöker hjälpa och vägleda mig när jag har det jobbigt. Du har nog ett ganska tufft jobb där på andra sidan när du ska försöka få mig att lyssna 😉 

Jag minns hur jag i vårt sista samtal blev orolig för dig och hur du lovade mig att prata med din läkare…..det blev inte så. Jag blev den sista du pratade med. Jag pratade med mamma som var i spanien och berättade att jag tyckte att du verkat förvirrad och hon sa att hon skulle ”ta tag i det” när hon kom hem. Det blev aldrig så. Istället fick jag ringa henne några dagar senare och berätta att du lämnat oss.

Varje gång jag har varit på Maxi så tänker jag på dig. Tittar på ”din” plats på fiket och undrar om du fortfarande sitter där ibland. Tänker på dom gånger jag hade varit inne och handlat och du ville bjuda på en fika efteråt. Varje gång frågade du hur det var med barnen. Men hur mycket jag än tjatade på dig så lärde du dig aldrig deras namn. Men det var sådan du var. Tyflonminne 😉 Och varje gång sa du att du snart skulle komma ut och hälsa på. Det blev aldrig så. Så oerhört många gånger det senaste året har jag klandrat mig själv för att jag aldrig körde in och hämtade dig för att bara grilla och umgås. Jag vet ju hur oerhört mycket du hade uppskattat det. Och nu är det för sent. Men nu kan du vara här precis när och hur ofta du vill. Nu behöver du ingen inbjudan. Ibland pratar jag med dig. Hör du mig? Hör du hur jag ibland ber dig att hjälpa mig? Hör du hur jag ber dig att hålla en skyddande hand över dom som betyder mycket för mig? 

Jag önskar så att jag fick sitta ner och prata med dig en stund. Det finns så mycket jag skulle vilja fråga dig. Så många frågor som jag hade velat ha svar på. Hade du ont? Visste du att det var dags? Har du det bra? Tycker du att jag gjorde rätt med begravningen? Var du nöjd med musiken? Den musik som jag valde för att det var så oerhört mycket DU ♥ Låtar som för alltid kommer att få mig att tänka på dig.

Jag kommer alltid att sakna dig och jag vet att du alltid kommer att vara med mig. Och en dag ses vi igen kära morbror….men inte än.

En kommentar till “1 ÅR”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *