28/7 Din jävla husvagn ska brinna i natt!!!

Nu är jag riktigt jävla förbannad. Det finns väldigt många irritationsmoment på en camping. Hund jävlar som står och skäller med ägare som inte säger ifrån, barn som helt utan anledning skriker för allt vad lungorna klarar av och folk som inte kan städa upp efter sig i de gemensamna utrymmena. Men idag har jag upplevt det som är det absolut värsta irritationsmoment man bara kan utsättas för. En handling som verkligen fick min bägare att rinna över!! Det största (iofs oskrivna) brott som någon kan göra eller utsätta någon för. Och som ovilkorligen borde straffas med döden!! 

Jag hade stoppat in en maskin tvätt i den gemensamma tvättstugan. Betalade snällt de 20 kr det kostar för att få tvätta. (Inte för att jag ville utan för att maskinen inte skulle starta utan betalning.) 57 minuter skulle maskinen ta. Jag gick hem igen. Berättade för Jejje och Liam hur dags maskinen skulle vara klar och bad dom hämta upp den när den var klar. Eftersom jag och Robban skulle vara på krogshow då. Liam ställde sin klocka på alarm för att säkert inte glömma det. Jag och Robban kom dock iväg lite sent och det kom sig så att vi hade följe till tvättstugan. När vi kommer fram så står där en häxa i 25 års åldern där och tömmer maskinen och trycker ner MIN tvätt i en jävla plastkasse som hon har hittat i tvättstugan!!!! Jag expoderade!!!! Jag frågade VAD ända i helvete hon hade på min tvätt att göra. Varpå hon halvt stammande svarar ”Den hade precis stannat” -Ja men det ger väl för fan inte dig rätten att plocka ut min tvätt?!? Man väntar väl för fan tills den som stoppade in tvätten kommer och tar ut den?? Jag skulle vilja veta vad som tidigare varit i den påse som du tryckte ner min tvätt i. 

Men se det visste hon ju inte för den påsen hade hon ju hittat i tvättstugan. Alltså så var varken tvätt eller påse hennes. Jag kokade!!! JAG betalat 20kr för att rätta min tvätt. Ställer t.o.m klockan för att hämta ut tvätten i tid. Men någon jävla fi**a står och trycker ner MIN nytvättade tvätt i en jävla påse dom kan ha underlåtit precis vad fan som helst. Lilla Egon i grann vagnen kanske hade gjort på sig. Hans mamma kanske fraktade ner hans ner sketna kläder till tvättstugan i just den påsen. Och sen står någon annan jävla slyna och trycker ner MIN tvätt i den påsen!!!! Man rör inte andras saker och framför allt inte min tvätt. Nu så här i efterhand så ångrar jag att jag inte slet påsen ur händerna på henne, tryckte in all tvätt i maskinen igen och tvingade henne att betala för att tvätta om den. Men vi hade en tid och passa så jag bara gick där ifrån och lämnade henne med darrande underläpp. Det sista jag sa till henne var att hon kunde räkna med att hitta sin egen jävla tvätt på golvet när hon kom tillbaka. Jag antar att hon i fortsättningen passar sig för att röra andras saker!! 

Vi gick bort till restaurangen där den show vi skulle se skulle vara. Jag var fortfarande jävligt irriterad och hade svårt att släppa det. Men jag och Robban beställde vara en öl och cider av den duktiga personalen (😉)

Vi satte oss på den soliga uteserveringen och jag började så smått återfå lugnet. 

Det varade dock inte jätte länge. För när vi sitter där och njuter av vår öl och cider så dyker en kärring upp och sätter sig vid vårt bord. Jag var precis på väg att spydigt säga ”Jo men slå dig ner för all del” Men jag han knappt öppna munnen innan hon började gorma och ifrågasätta varför jag hade skällt på hennes (ouppfostrade) dotter i tvättstugan. Bakom ryggen hade hon en annan (minst lika ouppfostrad) dotter som tycktes tävla med sin mamma om vem som kunde gorma högst och vem som kunde fälla den mest korkade kommentaren. Jag utsåg mig själv till dommare i tävlingen och måste nog säga att dom fick dela på första platsen.

Jag föklarade att man ta mig fan väntar tills den som äger tvätten kommer och ta ut den. (Så vida det inte dröjer timmar) då fräser dotter 2 att man minsann ställer klockan och ser till att komma i tid. Eeeeeehhhh det var ju precis det vi hade gjort!!!!  Då börjar hon gorma om att man minsann inte kan låta sin tvätt ligga i maskinen i en halvtimme efter sin tvätt tid. Och det höll jag ju absolut med om. Men nu hade jag ju heller inte gjort det. Så det var väl ganska så orellevant. Annars så skulle ju jag sitta och räkna upp minst 15 saker till som man INTE gör i en tvättstuga. (Där pressa ner någon annans tvätt i en smutsig plastpåse skulle stå överst på listan!!) Så OM dotter 1 hade påstått det så ljög hon. Och då är hon ju inte bara ouppfostrad utan även en lögnhals!! Kärringen tog till orda igen…..eller det gjorde hon egentligen inte alls. För hon hade gafflat i mun på sin dotter hela tiden men jag tyckte det var jobbigt att lyssna på båda samtidigt så jag pendlade lite mellan dom. Lyssnade typ på den som kläckte den dummaste kommentaren just för tillfället. Men hon (kärringen) upplyste mig om att jag minsann inte skulle hota hennes dotter en gång till. För jo jag hade minsann hotat med att slänga ut hennes tvätt på golvet. Hrm…..om hon reagerar så starkt på att jag säger att jag ska köra en sak så borde hon ju förstå varför jag reagerade så starkt på att hon inte bara hotade utan verkligen gav sig på min tvätt. Hon skulle minsann gå till receptionen och anmäla mig så skulle vi se vem som fick rätt. Och dessutom så skulle jag få med henne att göra. Nu blev jag riktigt rädd!! Skulle jag få både henne och perdonalen emot mig??? Ve och fasa jag kommer aldrig våga visa mig ute igen!! Men om ni skulle höra på nyheterna om en brinnande husvagn på Gotland så är risken stor att det är jag som, i skydd av mörkret, har varit ute och lekt med tändstickor i natt. För man rör och inte min tvätt. 😈

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *