Helgen i bilder

Jag vill nästan spola tillbaka helgen och göra om den en gång till. Det var så trevligt att åka iväg med Dan, Fia och deras barn. Vi funkar kanon bra ihop…..tycker iallafall jag och Robban. Frågar ni Dan eller Fia så är kanske dom av en helt annan åsikt 😬 En helg med ”bara” dom hade alldeles säkert blivit hur härlig som helst. Men när ungdomarna kom blev den ännu härligare. Det blev lixom lite ”liv och rörelse” (Även om jag och Fia sällan har problem att föra liv själva😂)

Tanken var att ungdomarna skulle stanna en natt. Men tydligen så var vi ”gamlingar” så trevliga att umgås med att dom stannade en natt extra. (Eller så gillade dom bara camping livet så pass mycket att dom inte ville hem m…..eller så orkade dom helt enkelt inte köra) Midsommardagen blev något lugnare än själva midsommar. Vi satt och pratade, var en runda vid havet….eftersom Robban efter någon öl, på självaste midsommar, lovade Liam att på midsommardagen skulle dom bada i havet. Ett löfte som han ångrade när han blev varse att det bara var 11 grader i vattnet. Men ett löfte är ett löfte.

Det tvekade lääääänge innan dom väl gav sig i.

Dom stannade inte speciellt länge i vattnet innan dom SPRANG upp igen.

Robban försvann fortare än kvickt från havet efter att han doppat sig. Liam och vi andra däremot stannade kvar på stranden en stund.

Ungdomar är väldigt påhittiga och små syskon är väldigt lätt ledda. Så Liam blev helt sonika nergrävd på stranden. Jag tror dock inte att Liam hade allt för mycket emot tilltaget.

Fram mot kvällen blev det lite lugnt mys kring vår egenhändigt gjorda ”lägereld”

När söndagsmorgonen kom så packade ungdomarna ihop sitt tält och återvände hemåt och lämnade ett väldigt stort tomrum efter sig. Och vid middagstid gjorde Fia och Dan det samma.

NEEEEEJ!!!! Kom tillbaka!!!

Robban och Liam ville att vi skulle stanna någon dag till. Så det gjorde vi. Men utan varken ungdomarna eller Fia och Dan så blev det hiskeligt tyst och tomt.

Vi försökte roa oss med att köra in till centrum och äta glass,

Gå bort till poolområde till och bada ligga utanför husvagnen och sola.

Men det kändes så tyst och ensamt utan alla de andra. Då fick vi överraskande besök av mamma och pappa 😀

När sen även dom lämnade oss igen så konstaterade vi att vi nog oxå skulle återvända hemåt under måndagen. Hem för att tvätta undan (Det var ju alldeles hemskt vad mycket tvätt det blev på dom få dagarna), städa ur husvagnen, packa om och ge oss ut på nästa resa….var det nu blir.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *