Sol och semester

Förlåt till alla mina vänner för att jag just nu är väldigt dålig på att höra av mig. Eller snarare för att jag är sämre än vanligt kanske jag ska säga för jag är inte speciellt bra på att höra av mig annars heller, men just nu är jag verkligen katastrofalt dålig!! Jag är till och med dålig på att svara när ni hör av er. Det är inte meningen, just när ni ringer så är jag oftast mitt uppe i något och tänker att jag att jag ska ringa upp senare…..sen blir det bara inte så. Jag skyller lite på semester hjärna. Men just nu tar jag mig helt enkelt inte tiden att höra av mig. Vi har semester och jag passar på att umgås och tanka kärlek med familjen (iallafall delar av den) så mycket jag bara kan. ❤️

Vi är nu inne på vår andra semester vecka men det känns som att vi varit lediga mycket längre. Vi har ju redan hunnit med att semestra både i Simrishamn och Tomelilla sen har det bara burit av hem några få dagar för att tvätta, städa husvagnen och packa om för att ge sig av igen. Nu har vi tagit oss till Böda på Öland. Vi har varit på Öland måååååånga gånger och de senaste gångerna har vi varit rörande överens om att vi är klara med just Öland. Och vi har varit rörande överens om att just Böda inte är något för oss. Men så började kanal 5 sända program om just Böda camping och plötsligt hade Robban drömt om att få åka till Böda i heeeeela sitt liv. 🙄

Så fort ordet semester nämndes så påpekade Robban hur oerhört gärna han ville till Böda. Det har, sedan programmet började sändas, varit ett fasligt tjatande. Jag har stått fast vid min första åsikt om att jag inte är intresserad av att åka dit. Men när jag kände att det började bildas sår i öronen av hans tjatande så insåg jag att jag aldrig skulle bli fri från tjatet om jag inte gav med mig. Men när jag väl (kanske aningen vresigt) sa att vi jävlar i havet skulle åka till Böda så sa Robban (ännu vresigare) att HAN då minsann inte skulle med. (SUCK!!) Jag ställdes nu inför 2 val. 1. Skita i det och tvingas fortsätta att lyssna på tjatet. Eller 2, boka resan och hoppas på att han tog sitt förnuft till fånga och följde med. Och om inte så fick jag väl köra själv. (JAG köra med husvagn?!?! 😱) Jag (som inte ens ville dit) bokade helt enkelt en plats och hoppades på det bästa.

Robban insåg att jag verkligen skulle köra själv och att det var nu eller aldrig som han hade chansen att komma till det där stället som han, som sagt, drömt om i heeeela sitt liv (eller sedan det började sändas på tv) och ändrade sig och valde att följa med.

Så nu ska vi tillbringa några soliga dagar på ön som vi för länge sedan var klara med……på en camping vi aldrig skulle bo på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *