Aldrig nöjd.

Som ni nog har märkt så har det varit väldigt tyst ang. köket. Skönt va? Tystnaden kan bero en del på chocken jag fick när vi fick offerten på vad det skulle kosta.

Kostnaden för bara köket, alltså utan vitvaror, arbete osv. var så pass chockerande att jag har behövt tid för att återhämta mig. (Och försöka bestämma mig för hur och vilken bank jag ska råna)

Jag som tyckte att så fort vi bara var klara med hur vi ville ha det så var det väl bara till att sätta igång och riva. Och visst hade vi väl kunnat göra det, men då hade vi oxå fått bo i en byggarbetsplats utan kök under en onödigt lång tid. Motvilligt har jag tvingats acceptera att kökbytet måste läggas på is över sommaren. Tydligen så ska hantverkare och annat ha semester i sommar. (Vad nu det ska vara bra för) Dessutom är det 4-6 veckors leverans på det där förbannade köket!!!

MEN…..inget ont som inte för något gott med sig. Idag var en arbetskamrat till Robban här. Han är snickare och han gav oss lite andra idéer. Vissa skåp skulle plockas bort och det kommer nog faktisk, och förhoppningsvis bli bättre. Dessutom så borde ju då offerten krympa något. (Behöver vi ha några skåp alls egentligen??🤔) Jag vågar knappt maila vår kökritare ang. de nya ändringarna. Han har nog precis börjat pusta ut och tro att han var klar och att jag faktiskt var nöjd. Och det var jag ju……Men inte nu längre😬 Nya mail och (förhoppningsvis) nya ritningar. Fortsätter jag med detta velandet så kommer jag aldrig att få nytt kök.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *