ÄNTLIGEN!!!

Idag så ringde Robban till han som skulle rita upp vårt kök för att fråga om han inte ville sälja något kök till oss eftersom vi inte hade hört något. Bara för att jag är tjurskallig och vägrar krusa så hindrar ju inte det att Robban gör det i mitt ställe. 😉

Robban fick svaret att han hade skickat ritningarna för länge sedan men att han inte hört ngt från oss. Dom kom fram till att säljaren hade skickat ritningarna till fel mail adress. När han var här så fick jag själv skriva adressen på ett papper för att det alldeles säkert skulle bli rätt……det blev det inte. 🙈 Här har jag gått och spottat och svurit, så är det mitt eget fel att jag inte fått något. Idag fick han dock den riktiga adressen och jag har fått ritningarna.

Det komiska är att köket han har ritat upp är nästan identiskt med det som ”den vansinniga snickaren” Glenn har ritat upp som förslag. (Jag kanske ska börja lita på även andra än Glenn trots allt??)

I det stora hela så måste jag nog säga att jag gillar idén, så när som på några små detaljer. Börje har ritat in öppna hyllor bredvid ugn och kyl/frys. ALDRIG I LIVET!!! Dom hyllorna kommer min make att fylla med allt från snusdosor till skruvmejslar så bort med dom!! Dessutom så vill jag ha hantaget på kyl och frys på samma sida. Men jag antar att det är en ganska liten bagatell. Ett stort plus dock för champagnen på bänken. Undrar om den ingår i priset? 🤔

Vad ”notan” på detta kök skulle gå på har vi inte fått veta ännu….och jag är inte helt säker på att vi ens vill veta. Men å andra sidan så blir det ju bara 50% av det pris som vi får…..för jag ska tydligen dela kostnaden med någon som heter ROBERT?? Undrar vem det är?? Men det kan ju kvitta om han bara betalar hälften.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *