Arg, ledsen och shopping

Idag blev jag arg och ledsen på Robban. Arg och ledsen över saker som inte är hans fel. Men någon måste jag ju ta ut det på och jag kan ju inte ta ut det på Liam, eftersom han då ev. kontaktar BRIS. Då är det bättre att jag tar ut det på Robban som bara låter det rinna av honom som vatten på en gås. Han låter mig spotta och svära tills jag mår bättre. Och när jag har spottat och svurit klart så lagar jag en jätte god middag till honom så är allt glömt och förlåtet. Men idag var han på jobbet så jag kunde inte spotta och svära åt honom så som jag hade behövt. Så då tog jag ut allt genom att shoppa inredning till sovrummet istället.

Titta så arg och ledsen jag varit 😉

Nu ska vi bara sätta upp en vägg…..måla…..tapetsera….lägga golv….koppla om el…..sätta lister…sen är det klart och jag får äntligen börja inreda 😜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *