Bal

Nu har jag förstått att det här med att ta studenten är tuffare än vad jag trodde. Ja inte för studenten i sig men för den/dom som står bakom och roddar i allt inför den. Det tar ett tag att ”resa sig” efteråt. De senaste 2 veckorna har studenten varit det enda som har rört sig i mitt huvud. Planera, fundera, fixa och dona. Och mycket har blivit åsidosatt. Stryktvätten har fått växa sig till gigantiska proportioner. För ta hand om den har jag helt prioriterat bort. Städningen har blivit lite si så där och nu känns det som att hela huset är i en enda röra. Men den röran kommer (tråkigt nog) att ligga orörd tills vi tar oss tid att ta tag i den. Vi ska bara samla ork och energi först. 

I söndags var det dags för bal. Jag förstår verkligen inte varför vaken hölls efter studenten istället för, som sig bör, innan.

En kompis till oss hade fixat en ”lite” finare bil (än vår slitna Volvo) att åka till balen i. En Mustang shelby cabbe! (Tusen tack Dan)

 

Färden gick av in mot Hässleholm där Benjamins klasskompis tillika baldate hämtades upp. Så fort Benjamin åkt iväg så slängde vi oss i bilen och körde ut till kurhotellet i Tyringe (där balen skulle hållas) Aldrig i hela hel.. att min son skulle få gå på röda mattan utan att jag fick föreviga det med kameran!! 

Ännu en gång höll jag på att spricka vid åsynen av vår stiliga son. ❤ 

Nu lugnar det (förhoppningsvis) ner sig kring Benjamin. För på lördag ger han sig av mot gotland för att jobba i 2 månader. TVÅ MÅNADER!!!!! Jag kommer gå sönder av saknad!!! 

Här näst på schemat är det avslutning för Jonathan (på torsdag) och sen för Liam (på fredag) SEN rasar jag nog ihop i en lättad men utmattad hög! 

Och nu har jag 2 år på mig innan det är dags för samma ”cirkus” igen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *