Bärande vägg och rengöringsmedel

Det här med mina planer om att bygga en ny ”vägg” i tv-rummet tog jag upp med Robban. Ja, jag visste ju att han hade läst mitt blogginlägg och jag märkte att han liksom försökte tiga ihjäl det och hoppas på att jag liksom skulle släppa den tanken. Men jag tog som sagt upp det. Och jag blev faktiskt förvånad över att han varken suckade, stönade eller himlade med ögonen. Han verkade tom. positiv till idén. Och sa att jag ju kunde bygga den. Visst, bygga en dold vägg inne i en garderob tror han inte att jag klarar. Men en ”vägg” med dörrar skulle jag klara av?!?! 😳 Han och jag tycks ha väldigt skild syn på mina kunskaper! Men det viktiga i det här är som sagt att han faktiskt verkade riktigt positiv till mitt förslag.

Nu kan man ju tycka att jag borde rida på den vågen och bara, snabbt som ögat, dra igång projektet innan han hinner ändra sig. Men sådan är ju så klart inte jag.

Nej jag spinner vidare på projekt planerna. Och får (enligt mig) en mycket bättre idé.

Bakom den vägg där jag vill bygga ”väggen” med förvaring ligger ett uterum. Ett uterum som vi aldrig sitter i. Ett uterum som mer fungerar som ”vi ställer det här så länge rum” Där ute står allt möjligt mög som vi, av någon ofattbar anledning, inte har burit ner i källaren eller gjort av med. Och så står där ett skåp som fungerar som städ skåp eftersom jag, hittills, inte hittat någon bättre lösning.

När Robban nu verkade så positiv till ett nytt projekt så ”råkade” jag kanske dra det hela liiite för långt genom att säga att vi kanske skulle göra upp ett hål i den där väggen och liksom låta uterummet få en funktion genom att ”förlänga” tv-rummet. 😜

När jag sa detta till Robban så hade jag, mentalt, redan börjat inreda där ute 😂

Även om Robban nu himlade liiite med ögonen så verkade han faktiskt inte helt emot min idé. Och vi pratade lite om hur man kunde göra osv. Och jag var nästan på väg att springa och hämta en slägga och riva väggen innan han ändrade sig. Men tom. jag förstår att man inte ska riva en bärande vägg med slägga.

Framåt kvällen tog jag upp idén igen men då hade Robban tydligen fått alldeles för mycket tid på sig att tänka. För då hade han plötsligt kommit på en massa problem. Problem som var jag då skulle försvara mina fotoalbum och var vi skulle ha våra städ artiklar?!?

Alltså jag har just berättar att jag vill göra ett hål i en bärande vägg och det största problemet Robban kan se är var vi ska förvara fotoalbum och rengöringsmedel?? Jag personligen kan komma på vääääldigt många större problem än så. Som tex att det kommer att kosta pengar, att det är en väldig massa jobb och framför allt att väggen som sagt är bärande. Men är det så att det bara hänger på var vi ska ha foto och rengöringsmedel då lovar jag att jag ska lösa det på allra bästa sätt. (planen för det har liksom redan börjat gro 😂)

Så vad säger du Robban? Ska jag börja tömma väggen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *