Batteri, surr och oljig bilmotor

Robban har begått den största synden av alla!! Han har ljugit eller varit otrogen tänker ni. Men om det bara hade varit så väl!! Han har gjort något ännu värre!! Nu ikväll när jag kommer in i köket så upptäcker jag det värsta jag någonsin sett 😱😱En stor, ful och klumpig laddare på köksbänken!!! En sak som tillhör garaget eller möjligen källaren. Jag fick genast ett tryck över bröstet och stora andningssvårigheter när jag såg den. Och jag frågade Robban vad ända in i hel** den gjorde där?!? Han har inte bara en hel källare och ett garage att ladda i. Han äger även en hel jävla fabrik som erbjuder 6000 kvadratmeter att ladda batterier på, så jag kan inte för mitt liv förstå vad den där laddaren gör i köket?!? Robbans ”ursäkt” till denna döds synd var att han ”måste” ladda batteriet just där annars glömmer han att ta det med sig.Mitt förslag hade annars varit att han laddade i garaget och satte en lapp på ytterdörren. ”Glöm inte batteriet” Som om det nu inte var nog att han ställde skiten på bänken i köket så stod fanskapet och surrade. Ja laddaren alltså, inte Robban. Jag ”tvingades” slå på radion på hög volym för att slippa höra möget när jag höll på i köket. Robban, som nog var rädd att jag skulle spränga högtalaren på radion, tyckte att jag var känslig och frågade om jag verkligen stördes av ”det lilla”DET LILLA?!?! Den surrade ju så att allt porslin i skåpen stod och skallrade!! Men visst, det var kanske jag som var känslig. Så jag tog helt enkelt den där fula laddaren och flyttade in den i tvrummet och ställde den så nära soffan jag bara kunde. För ”det lilla” skulle väl inte störa när Robban skulle lägga sig och titta på tv?

Av någon anledning så flyttade han ganska så omgående ut laddaren i hallen. Stördes han av ”det lilla??” Och så ”ursäktar” han syrran det med att ”så lät den inte innan” Okej?!? Då är det ju ytterst sorgligt att du inte laddade batterier INNAN!! Jag har totalförbjudit verktyg i köket, annat än om det är något som ska lagas eller fixas i just köket. Jag vet minsann hur det brukar gå till!! Det börjar med att en liten skruvmejsel smyger sig in. Och innan man vet ordet av så ligger där en oljig bilmotor för reparation på köksbordet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *