Bermuda triangel och försvunnen personal

Är det någon som undrar hur det går med vår soffa? Det gör verkligen vi också!! Som ni vet så flyttas ju leveransen fram EN vecka åt gången. Och leveransen som skulle ske 6-8 veckor efter att vi gjorde beställningen, har i skrivande stund tagit SEXTON VECKOR!!! Alltså dubbelt så lång tid som det skulle ta!! Jag har ärligt talat tappat räkningen på hur många gånger jag har ringt och efterlyst den förbannade soffan. Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så fick jag vid ett samtal veta att soffan hade försvunnit och ingen visste var den var. Vid ett annat samtal så fick jag prata med en riktigt trevlig kvinna som minsann skulle gå till botten med vårt ärende. Hon skulle personligen gå till logistik avdelningen och reda ut vad det är som händer och sen skulle hon ringa upp mig. ÄNTLIGEN någon som tar tag i saken tänkte jag och satt sen och väntade hoppfullt på hennes samtal. Det var tre veckor sedan!! Veckan efter ringde jag igen. Då fick jag prata med en kille som tyckte att det var riktigt skamligt hur det hade gått till. Och han sa att när soffan kom så skulle jag ringa dom igen så skulle jag kompenseras med ett presentkort för den långa väntetiden. För det första så är det fel att säga ”när soffan kommer” Det rätta ordvalet är nog snarare ”OM den kommer” Och varför i hela friden tror han att jag vill ha ett presentkort?!? Tror han på fullaste allvar att jag någonsin kommer köpa något mer hos dom??? Dra av på priset på soffan istället!!

Nå väl, han berättade att han minsann skulle gå till botten med det här. För han skulle minsann personligen gå bort till logistik avdelningen……. Jag fick verkligen misshandla mig själv för att inte skrika ”NEEEEEJ!!! GÖR DET INTE!! Ni har en Bermuda triangel på företaget!! En soffa och en av dina medarbetare har redan försvunnit där!!! Du kommer inte tillbaka levande.

Men jag höll tyst och tänkte att jag skulle låta det bero för denna gången (jag kan ju inte rädda allt och alla) och sen ringa igen på torsdag och då jävlar…!!!

Idag kollade jag leverans statusen igen. (Det har nästan blivit som en tvångstanke att kolla den lite titt som tätt.) Leveransen hade flyttats fram igen!! (Inte det minsta överraskande) Men denna gången var det tydligen någon som kommit på att en vecka i taget var aningen orealistisk. Så nu hade dom flyttat fram den 6 veckor. Det betyder att vår soffa ska komma vecka 15. (Nu är jag ju inte så korkad att jag verkligen tror på det)

OM soffan kommer då så är det 22 VECKOR efter beställning!!

TJUGOTVÅ VECKOR!!!

En vacker dag så ska jag skriva en recension på företagets sida. Och det kommer inte bli någon bra reklam!!

Företaget som lovar mer än vad dom håller

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *