Betong hårt stånd och undersökningar

Vad fan är det frågan om?!?! Min mailbox fylls dagligen med en massa skit!! Och jag förpassar det gång på gång till skräppost i hopp om att det i fortsättningen ska hamna där direkt så att jag slipper se möget. Men ändå fortsätter det att komma. En massa reklam och utlottningar som jag har den stora äran att ha blivit utvald till. För någon vecka sedan så fick jag ett mail från någon typ av sexolog (??)

Tydligen ska jag (????) få betonghårt stånd på 20 sekunder. Det låter ju onekligen lockande att prova den produkt dom vill lura på mig. Mest för att bli en erfarenhet rikare. Men jag vågar inte eftersom jag inte riktigt vet vilken av mina kroppsdelar som kommer att bli betonghård och dom lämnar ingen info om hur länge denna hårdhet kommer att hålla i sig. Är detta kanske en bestående stel operation i tablettform? 🤔

Jag har även fått ett något försenat mail om att jag ska träffa mannen i mitt liv. Det där mailet skulle ha kommit för typ 22 år sedan innan jag träffade Robban. Är det PostNord som levererar mail också nu för tiden? Med tanke på förseningen menar jag. 😆

Och på tal om PostNord. Dom har minsann också skickat mail till mig. (även om jag ju faktiskt förstår att det så klart bara är någon annan som använder sig av deras logga)

Jag väntar inget paket så jag misstänker att det är bluff. Men jag måste ju erkänna att jag absolut blir en aning nyfiken. Till att börja med så undrar jag så klart vem HAN är. Oavsett vem han är så förstår jag varför han har gjort sig okontaktbar. VEM i hela världen skulle lockas av att äta en iPhone?? Men allt dom behöver göra är att svara på sin enkla undersökning över min upplevelse. Jag förstår verkligen inte?!?! Hur ska dom kunna svara på hur min upplevelse har varit? Det vet väl bara jag? Varför kontaktar dom mig för att tala om att dom inte får tag på han, vem han nu än må vara? Och vad ska jag göra med informationen om att dom ska svara på sin egen undersökning?!? Jag blir så förvirrad!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *