Blir TRÖTT!!

Jag blir oerhört trött på mig själv ibland!!

Bläcket i vår skrivare var slut och jag skulle beställa nytt. Googlade lite för att hitta patroner till bra och vettigt pris. Hittade en sida och gjorde mig redo för att beställa. Det finns ju verkligen en hel djungel av just patroner till skrivare. Varför har inte bara alla skrivare en och samma patroner? Så mycket enklare det hade varit! Men så kan man ju tydligen inte ha det för då tjänar inte företagen så mycket.

Jag sökte på just min skrivare. Kollade NOGA så att dom utvalda patronerna verkligen skulle passa till just min skrivare. Och det påstod företaget att dom skulle. Så jag beställde. Snabbt som attan gick det. Jag hade patronerna i brevlådan redan nästa dag. Fick dessutom en extra svart patron till på köpet, alldeles gratis, bara för att jag var ny kund.

Så kom vi då till det där med att ta bort den gamla patronen och sätta dit den nya. Inga konstigheter alls. Lätt som en plätt även för en sådan som mig. Jag tog loss den gamla patronen….och upptäckte först då att den nya ju var helt fel. Den var ju mycket större än den gamla och alltså inte alls samma. *Muttrar*

Den till höger är den gamla. Den till vänster är den nya. Behöver man vara Einstein för att se storleksskillnaden och på så sätt kunna räkna ut att den nya inte passar? 

Jag skickade ett mail till företaget och förklarade att det var fel och frågade hur jag skulle göra.                                                Medans jag väntade på svar så gick jag in och gjorde en ny beställning. Jag behöver verkligen dom där patronerna NU. Och jag tänkte som så att dom fellevererade fick jag ju ta tag i och skicka tillbaka sen när jag fått svar på mitt mail. 

Denna gången var jag (om möjligt) ännu mer noggrann när jag beställde. Dubbel kollade flera gånger att dom verkligen skulle passa till min skrivare. Och jodå, det skulle dom, enligt beskrivningen, göra. 

Strax efter att jag skickat iväg beställningen så får jag svar på mitt mail från företaget. Dom svarar att dom inte tar tillbaka patronerna när jag själv har beställt fel och dessutom har brutit förpackningen. Eeeehhhh va?? Det är väl för f*n inte jag som gjort fel!! (Jag gör nämligen aldrig fel) och det var ju först efter att jag brutit förpackningen som jag kunde se att dom inte var samma!! För att kunna bevisa för dom att jag aldrig gör fel så gick jag in på sidan igen för att kolla min orderhistorik och kolla vad dom själva hade skrivit i beskrivningen för just dom patroner jag beställt. Och åter igen så konstaterar jag att jodå, dom skulle passa. Jag konstaterar dessutom att de nya patronerna jag gjort beställning på har samma artikelnummer  som dom ”feliga” SUCK!! Jag har alltså beställt samma jävla patroner en gång till. Förstår ni att det kan vara jävligt jobbigt att vara just jag?? 

Skickar återigen ett mail och förklarar läget. Får då tillbaka att dom inte förstår på vilket sätt dom inte passar och att jag gärna får ta en bild som visar skillnaden. Åh vad jobbigt!! Kan dom inte bara lita på mig som kund och ta tillbaka skiten?? 

Jag steppar in till skrivaren och tar ut den gamla patronen och tar bilden ovan. Innan jag skickar iväg den ihop med ett aggressivt mail så får jag för mig att jag även ska trycka ner den ”feliga” patronen i skrivaren för att ta ett foto och verkligen visa att man kan inte trycka ner en stor patron i en liten ”hållare” 

Patronen gled ner i ”hållaren” likt hand i handske…… Eeeehhhh……*host,harkel*…..jo men så att Eeeehhh…..

Fan vad jag blir trött på mig själv!!! Hur gör man för att bli av med sin väldigt impulsivs sida?? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *