Bokslut efter ett SKIT ÅR!!

Så här på nyårsafton så är det väl meningen att man ska göra någon form av ”bokslut” och blicka tillbaka på året som har gått. Summera och tänka tillbaka på dom bra sakerna som hänt under året som vi nu ska lämna. Men när jag ”summerar” så kommer jag enbart fram till att 2020 var ett riktigt skit år med en jävla massa motgångar.

Motgångar som till slut vann och slog omkull mig fullständigt. Motgångar som till slut lyckades knäcka den starka Jessica jag en gång var. Den Jessica som med ett positivt tänkande stod pall för det mesta. Den Jessica är bara ett minne blott idag och jag känner mig som en spillra av mitt sanna jag. Men jag vet att jag en dag kommer att resa mig igen. Att jag en dag kommer att vara ännu starkare, även om det faktiskt inte känns så just nu. Jag har absolut bättre och sämre dagar men jag kan inte minnas när jag senast hade en hel dag som var enbart bra. Jag sover dåligt om nätterna och varje morgon när jag vaknar, ja verkligen varje morgon så vaknar jag med en klump i magen och en känsla av sorg i bröstet. Jag längtar efter den där morgonen när jag kan vakna upp, sträcka på mig och nästan känna lycka över att ha en alldeles ny och orörd dag framför mig. En dag där jag inte behöver kämpa för att hitta det bra och positiva i små saker. En dag när jag faktiskt kan gå en hel dag utan att känna mig ledsen och nere en enda gång!! Och jag vet ju att sådana dagar kommer till att komma men förmodligen så måste jag kanske kräla runt nere på botten ett tag till först.

Jag ska ta mig upp ur det här jävla hålet. Det kommer kanske att ta längre tid än vad jag skulle önska. Men jag ska ta mig upp. Och jag hoppas att 2021 blir ett år med iallafall liiiite mer positivitet och lite mindre motgångar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *