Corona fest och karma

Om man föds utan tex. ett ben eller en arm så kan man ju få en protes. Men om man föds utan hjärna…. Vad gör man då?? 🤔

Om man föds utan en kroppsdel, eller förlorar den i en olycka, så är det väl iofs mest en själv som lider. När man föds utan hjärna så är det nog snarare andra som får lida.

I dagens Norra Skåne så fanns det ett reportage om Harrys kommande ”smittspridnings fest” och om det fanns några som helst tveksamheter på om Harrys ägare hade ”alla hönsen hemma” (eller alla ölflaskor i backen) så raderades alla eventuella tveksamheter ut när man läste.

Ärligt talat så blir jag så pass jävla upprörd att jag har svårt för att sätta ord på vad jag tycker. Och det vet alla som känner mig att jag inte brukar ha problem med!!

Harrys i Hässleholm står alltså fast vid att dom tänker dra sitt strå till stacken och sätta fart på Corona spridningen. Skulle smittspridningen springa iväg så får vi naturligtvis göra en ny bedömning men varför är det bara vi som ska ta ansvar?

Men snälla människa!! När spridningen med hjälp av er ”Corona afton” har fått fart så är det väl så jävla dags!! Jag vet inte vad eller vem det är som sagt att det bara är dom som ska ta ansvar. Mig veterligen så heter det att alla ska ta sitt ansvar. Även Harrys i Hässleholm!! Deras korkade resonemang är som när ett litet barn gör något dom inte ska eller får och sen ”ursäktar” det med att kompisen gjorde ju så.

Han säger sig förstå folks reaktioner men om folk hade läst på om reglerna så hade dom förstått att dom får lov att hålla öppet. Mig veterligen så är det nog ingen som ifrågasätter huruvida dom får ha öppet eller inte. Folk är upprörda över att dom av ren och skär egoism och pengakåthet faktiskt tänker ha öppet. Mig veterligen så finns det ingen lag som säger att jag måste hosta och nysa i armvecket. Det är bara en rekommendation. Och jag följer den av normalt jävla folkvett, ansvar och hänsyn.

Vidare talar han om att dansgolvet kommer hålla öppet för 50 personer. Jag som vet att deras dansgolv inte är det största undrar självklart hur 50 personer ska ha möjlighet att hålla 2 meters avstånd där. Och jag skulle vilja veta hur dom har tänkt hålla koll på hur detta med dansgolvet sköts. Går dom efter någon typ av rullande schema? Får man köpa dansbiljett? Lite som när man är på ett resande tivoli och barnen ska hoppa i ett ”hoppslott” Där står en och tar emot biljetten och håller koll på tiden som du hoppar. När tiden är ute så ”avvisas” du och det är nästas tur. När din tid på dansgolvet är slut så kan du ju alltid ta dig bort till baren där det finns ett extra bra erbjudanden på kvällens öl.

”De som vill och som inte tillhör någon riskgrupp måste självklart få gå ut” anser Harrys. Men vad är det dom inte förstår? Bara för att man själv inte tillhör någon så kallad riskgrupp så kan man ju lik jävla förbannat bli smittad och faktiskt DÖ!! Och, ännu värre, sprida smittan vidare till andra! Visst är det upp till var och en huruvida man går dit eller inte. Men dom som väljer att gå dit, och framför allt dom som gör det möjligt (alltså Harrys ägare) borde skriva på en fullmakt för dom avsäger sig all jävla rätt till sjukvård under den oågåend pandemin. Så att deras jävla dumhet inte bidrar till mer belastning på sjukvården. Då de dom i sin tur smittar få den platsen istället. 😠

Att ens välja att anordna ”smittspridnings kvällar” är enligt mig, det samma som att spotta all sjukvårdspersonal i ansiktet!!! Dom som sliter som djur, som jobbar sig allt närmare den berömda utbrändheten och som förlorar tid med sin egen familj för att rädda livet på andra. Dom som varje sekund på sin arbetsplats utsätter sig själv för risken att själv bli smittade. Och den enda belöning dom får är applåder från balkonger. Applåder som dom flesta inte ens får möjligheten att höra eftersom dom nästan bor på jobbet 24 timmar om dygnet.

Jag undrar lite hur ägarna på Harrys kommer att känna den dag någon av deras nära, kära och anhöriga blir sjuka och kanske till och med DÖR. Kommer dom då med handen på hjärtat kunna känna att dom gjort vad dom kunnat för att förhindra det där? Eller kommer dom fortfarande rycka på axlarna och fråga sig varför dom skulle ta sitt ansvar när inte alla andra gjorde det? Eller kommer dom kanske ha fullt upp med att räkna pengarna dom har dragit in på sina ”Corona kvällar”?

Jag vet att många med mig kommer att bojkotta Harrys i Hässleholm efter det här. Folk kommer inte ens vilja gå in och köpa ett glas vatten där!! Så även när detta är över så kommer det bli ett sämre klirr i deras kassa. Och jag skulle inte bli varken förvånad eller besviken och hela skiten går i konkurs!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *