Den som väntar på något gott…..

…… Får vänta i 21 veckor!!! Irritationen och telefonsamtalen har varit många. Och dom dåliga ursäkterna från Furniturebox har varit ännu fler. Den sämsta ”ursäkten” var nog den om att soffan hade ”försvunnit”

Men idag, ÄNTLIGEN, så kom den!! 😃

Aldrig tidigare har jag blivit så glad av att se en lastbil 😃

Vi hade fått information om att soffan skulle komma idag. Men vi har ju, under dessa 21 veckor, fått väldigt mycket information om den där soffan som inte har stämt så vi har ju liksom inte vågat tro på någonting. Så när lastbilen backade in idag så kände jag bara ”Ja men se på fan, den kom” När frakten bokades så fick vi veta att den kommer att levereras till tomtgränsen. Ville man ha bärhjälp så skulle det kosta extra. Kosta extra?!? Det sägs att ”tid är pengar” och all den tid vi lagt på att vänta på den förbannade soffan får vara betalning nog! Så vi struntade i den där bärhjälpen. Och tur var väl det. För när chauffören skulle lasta av den från bilen så frågade han om jag ville ha hjälp med att bära in den kostnadsfritt!! 😃

Tja, om du insisterar så 😜 Dock så stod ju den gamla soffan kvar i tv-rummet och den måste ju ut först så han fick iallafall hjälpa mig upp med den på uteplatsen. Att fråga om han ville hjälpa mig ut med den gamla kändes lite väl fräckt 😂

Men att hjälpa mig upp på uteplatsen var inga problem sa han. Och så började vi bära. Och jag tänkte att kommer den bara upp där så kan jag asa, slita och dra själv sen. (Varför inbillar jag mig alltid att jag är Hulken?)

Men som en skänk från ovan så kom Robban hem på middagen, slängde i sig lite mat och hjälpte mig sen in med åbäket 😃 Hans förhoppning, om att få vila en liten stund på soffan, gick åt skogen eftersom jag hade ”slaktat” den gamla soffan och den nya behövdes byggas ihop men det kunde vi göra i kväll sa han. Som om jag kan sitta här med armarna i kors och vänta på att han ska hjälpa mig?

Jag asade och slet, spottade och svor och insåg ganska så snart att det var aningen naivt av mig att tro att jag skulle kunna bygga ihop den helt på egen hand. Hur mycket Hulken jag än försöker vara. Delarna ska hakas i på 3 ställen samtidigt och man behöver lyfta både framifrån och bakifrån samtidigt. Och hur mycket jag än spottade och svor så kunde jag inte vara på två ställen samtidigt 😠

Men så dök Ejla upp och vips så var den ihopsatt och nu står fanskapet på plats…… Ja inte Ejla då utan soffan 😂

Robban känner mig. Han visste att jag på ett eller annat sätt skulle få ihop den där soffan innan han kom hem från jobbet.

I morgon ska jag ringa till Furniturebox för att höra vad den utlovade kompensationen blir för att ha väntat i 21 veckor!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *