Den trillade visst…..

Sovrummet är klart, dressing rummet” är klart…..och hallen utanför står där som en skamfläck och bara längtar efter att få lite uppmärksamhet och uppfräschning. Men Robban har, med bestämd ton, sagt att den minsann får vänta till hösten!Nu i kväll när vi satt i tv-rummet så sa jag: ”Robban, tänk om garderoben råkar ramla” Ja för sådant är väl inte helt omöjligt…… Iallafall inte om jag ”råkar” vara ensam hemma och jag ”råkar” ha en kofot i handen just när jag går förbi.Robban bara tittade på mig, himlade med ögonen och drog en djup suck och sa att Jejje skulle köra till tippen i morgon så vi skulle ju inte behöva ha den ”rasade” garderoben liggande. DET tolkade jag som ett godkännande och flög upp på övervåningen och satte igång. Robban kom efter med tunga steg. Men väl uppe så var det ju faktiskt (tro det eller ej) han som var mest drivande.

Hösten kommer tidigt i år 😂

Ni kanske vill se hur skamfläcken såg ut innan vi började riva? Riktigt rörigt brukar där inte vanligtvis vara, men nu stod ju en massa verktyg och annat skräp kvar eftersom Robban resonerade som så att det lika bra kunde stå kvar om i fall att jag skulle behöva något verktyg när jag höll på i garderobs rummet. Vad jag nu skulle behöva en tiger såg, kofot eller arbetsbockar till för att inreda? Kaaaanske tyckte han att det skulle stå kvar där för att han visste att det skulle påbörjas innan hösten….och även innan sommaren 😂

Taget från balkongen mot sovrummet.
Från sovrummet mot balkongen

Vi bräckte, bankade och slog och vips så låg garderoberna i en hög på gräsmattan.

Dom där garderoberna var min pappa med och satte in för snart 17 år sedan.

Och till dig pappa, vet du vad? Idag hittade jag din snickarepenna som du uppenbarligen har varit av med i 17år 😉

Puff, borta! Detta kommer att bli bra 😃 Min plan har varit att jag ska inreda denna hallen i industriell stil (för JA, mina planer är självklart väldigt mycket längre framskridna än Robbans) och där bakom garderoben gömde sig ett gammalt metallrör som tydligen har fungerat som någon typ av ”luftning” till pannan på den tiden då den användes. Men nu är den urkopplad och röret behövs inte längre. Men jag funderar ärligt talat på att låta det sitta kvar. Dessutom så blottade sig teglet från murstocken som jag funderar på att hacka fram. 😜

Vi har sagt att vi ska ta det lite lugnt med detta och låta det ta sin tid. Så vi får väl se när det blir klart. Men jag har svårt att tänka mig att det kommer dröja ända till hösten.

Fortsättning följer…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *