Det tysta kriget.

Jag och Robban är ovänner!! Ja det är ju inte så att vi tittar snett på varandra eller bråkar så att taket lyfter. Vi är lika goa mot varandra som vi (oftast) brukar vara. Men det pågår ett tyst krig. Ett krig som jag nog egentligen inte tror att Robban ens är medveten om. Men jag är fullt medveten om det!! Och jag kommer att fortsätta detta kriget så länge jag lever om det behövs.

Det är till största delen jag som sköter inredningen i huset. Jag köper ”små” detaljer som är fullkomligt meningslösa men som lite här och där blir pricken över i när dom placeras ut i olika rum. En ”skabbig” stol i hallen (som ska vara skabbig)

En gammal våg i köket (mitt senaste loppis fynd ❤️)

Ett knivställ…..mest för att knivar kan vara bra att ha i ett kök.

En kaffekokare……bara precis för att vi ska kunna hålla oss ifrån att slå ihjäl varandra på mornarna 😜

Alla sakerna står och ska stå lite på sniskan. Av den enkla anledningen att jag tycker det ser snyggast ut så. Och det är just dessa saker som jag och Robban ”krigar” om. Han går och ”rättar” till så att sakerna står rakt. Och jag ställer dom snett igen, bara för att, nästa gång jag går förbi, upptäcka att Robban åter igen har ställt dom rakt. Jag antar att vi kommer att hålla på så här till en av oss tröttnar…….och det lär inte bli jag!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *