Död på grund av kry

Att vara allergisk mot getingstick kan vara ett helvete. Eller nja, så länge man bara undviker att bli stucken så är det väl inga större problem egentligen. Men blir man väl stucken så kan det i värsta fall vara adjö och goodbye.

Att just jag skulle vara allergisk mot getingstick är inte alls bra!! Jag är alldeles för virrig för det. För har man den typen av allergi så behöver man (iallafall sommartid) alltid bära med sig sin ”EpiPen” Det är jag förbannat dålig på att göra. 🙈

Om någon av mina läsare skulle vara med när jag eventuellt blir stucken så är det förmodligen bortkastad tid att leta efter den där sprutan, för mest troligt så ligger den hemma i medicinskåpet eller på något annat dumt ställe. 🙄 Så skit i att leta. Vill ni inte se när jag börjar ”fnatta”mig

som besatt över hela kroppen för att sen få ”liiiite” svårt att andas, så är det nog bättre att ringa ambulans med en gång.

Men meningen är ju faktiskt är jag alltid ska bära med mig den där sprutan och jag ska verkligen försöka bli bättre på det där. (Det säger jag varje år) Till att börja med så kan jag ju i första hand bättra mig med att iallafall ha koll på var jag har den där sprutan och en annan sak som jag också behöver bättra mig med är att hålla koll på utgångsdatumet och förnya den i tid. När jag väl har blivit stucken så är det ju så dags 🙄

Idag har vi tagit ut vår husvagn ur vinterförvaringen och i en låda i husvagnen låg minsann min lilla spruta (För getingar sticker ju bara mig om vi är på en camping 🙄) Det visade sig att datumen på den gick ut i oktober förra året. Så det är väl ganska så hög tid att förnya den. Idag är det söndag och vårdcentralen har stängt. Och om jag känner mig själv rätt så kommer jag glömma att ringa dit i morgon 🙈 Så jag tänkte att jag kunde ju förnya receptet på kry.se Enkelt och bra tänkte jag……det var det inte!!

Först så skulle man logga in och sen skulle man svara på 4626277 olika frågor som inte var ett enda dugg relevanta. Hur länge jag använt sprutan. Hur ska jag svara på det? Jag har ju aldrig använt den eftersom jag (tack och lov) inte har blivit stucken. Och sist jag blev stucken så visste jag ju inte ens att jag var allergisk. (Det fick jag dock bli varse när det blev oerhört svårt att andas)

Vidare skulle jag svara på om någon i släkten hade hjärtproblem, diabetes osv. Vad har det för betydelse?? JAG är allergisk mot getingar och det lär väl knappast varken bli bättre eller sämre för att min pappa har diabetes?!?!

Och så skulle jag svara på om jag var gravid eller om jag ammar. OM svaret på någon av dom frågorna skulle vara JA….. Är jag inte allergisk längre då??

Dom ville dessutom att man skulle fotografera förpackningen på den tidigare sprutan så att namn och personnummer syns. Men om man inte har den förpackningen kvar så kunde man meddela det genom att bocka i en liten ruta. Så det gjorde jag. Sen skickades allt iväg…… Och ganska så snart så fick jag ett mail där dom skrev att jag skulle skicka in en bild på original förpackningen där namn och personnummer syns. SUCK!! Varför tror dom att jag har klickat i att jag inte har förpackningen kvar?? 🙄 Jag är imponerad av mig själv för att jag ens har koll på var jag har själva sprutan!! Det där med kry.se är tydligen inte alls så enkelt som det påstås.

Om det skulle vara så att jag blir stucken idag så kan ni skylla min död på kry för att dom absolut vill ha foto på något som inte ens finns……för skyll för allt i världen inte på mig bara för att jag är förbannat slarvig med att hålla koll på den där förbannade sprutan eller för att jag förmodligen kommer glömma att ringa vårdcentralen i morgon 🙈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *