Dramatik på hög nivå.

Det är ju alldeles hemskt vad folk kan vara dramatiska!!

Vi börjar med Liam. Trots att vi har sagt att han absolut inte behöver köpa några julklappar till varken oss, sina syskon eller mormor och morfar så vill han absolut göra det. Och han tycker nog att det är ganska kul. Så han har inhandlat sådant som han tror att alla vill ha, men till en rimlig peng. (Nej, Jonathan du kommer inte att få någon av dom där svindyra bildelarna som du önskar dig!!!) Igår la han ut en bild på sin ”Snapchat” och jag måste väl säga att han är aningen dramatisk!! 😂😂

En ekonomisk kris senare?!? 😂😂 Det är ju inte så att han har tömt sitt konto eller behövt ta sms lån för att få ihop julklapparna. Goa unge!!!

Idag ska ”den vansinniga snickaren” komma på besök. Han som hjälpte oss när vi gjorde vid hallen om ni minns. VI minns det allt för väl. Vi har precis (4 år senare) lyckats få tillbaka hjärtrytmen i normalt läge efter det där!!

Han skulle ha kommit för ett tag sedan för att kolla om min idé om att ersätta en vägg på övervåningen med skjutdörrar. Men när vi pratade om detta så gjorde han, som jag ofta gör, tänkte att det där behöver jag inte skriva upp för det kommer jag ihåg!! Det gjorde han inte! Så för några dagar sedan så skickade jag till honom och frågade om han skitit i mig eller bara glömt. Och han erkände att han glömt. Så vi bokade in ett nytt möte där han även skulle kolla på vårt ”enorma” badrum och ge oss en offert på vad kalaset skulle komma att kosta om vi använder oss av honom och hans firma till att göra om. Han lovade att han denna gången skulle lägga in en påminnelse i telefonen för att komma ihåg. Han screenshotar sen sin påminnelse och skickar den för att visa att han verkligen har gjort en notering i telefonen.

Är det jag som tar lite väl lätt på livet? För att för en ”liten” 12 åring så är kanske små julklapps inköp en ekonomisk kris, och ”vansinniga snickaren” kan ju möjligen ha råkat se mig riktigt förbannad en och annan gång 😬

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *