Dressing room, skamfläck och vinter

NU kan jag äntligen skriva det där inlägget om vårt ”dressing room”

När vi köpte huset för snart 17 år sedan så var vi lite ”tvungna” att sätta garderoberna i hallen på övervåningen. Det var liksom ända stället som dom fick plats. Dock så har jag alltid tyckt att dom tar lite väl mycket plats. Och när Jejje flyttade hemifrån och vi bestämde oss för att flytta in vårt sovrum i hans tidigare rum, så planerade jag genast att göra om vårt gamla sovrum till ”dressing room” (ja jag kan ju liksom inte bara fokusera på det vi gör här och nu. Utan planerar ju samtidigt för nästa projekt) Om vi (eller faktiskt jag) fixade ett ”dressing room” så skulle vi ju kunna slänga ut de gamla garderoberna när vi sen gör vid hallen. (Ja som sagt…..jag kan inte göra klart en sak innan jag planerar nästa) Robban jublade över att jag tog tag i det där rummet. Mest för att han visste att det där skulle vara mitt alldeles egna projekt med ytterst lite inblandning från honom. Och jag har verkligen i stort sett gjort allt själv. Jag har varit på Ikea och köpt inredningen. Jag har skruvat ihop både garderober och byrå alldeles själv. (Ja bortsett från dörrarna som jag tvingade honom att skruva dit) Och så tvingade jag honom att måla om en spegel som från början hade träram men som jag ville ha vit. Och idag blev alltså allt klart och jag känner mig så nöjd. 🤗

Bakom dom garderobsdörrarna ligger kläderna i organiserade och prydliga högar 🥰

Jag har hela tiden sagt att jag ville ha en fåtölj i rummet men har tyckt att det varit väldigt onödigt att lägga pengar på. Fåtöljet är väldigt dyra. Speciellt när dom bara ska stå i ett hörn för att vara mysiga. Men så när jag var på Ikea för att köpa garderoberna så bara stod den där på fyndet och skrek efter mig. Och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Och när jag såg prislappen på 295kr så var jag totalt såld….. och det var fåtöljen också 😂

Nu tycker Robban att vi ska ta en paus och vänta med hallen tills hösten kommer 😱 ska vi ha den där hallen (som är husets skamfläck) så ända tills det blir höst?? Jag vill hävda att hösten redan har varit vi missade bara den. För det är alltid höst innan vintern. Och när vi vaknade i morse så var det just VINTER!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *