Du kommer ångra det här

Även om dom håller på att tjata sönder låten på radion och även om den ger mig ett hugg i hjärtat varje gång jag hör den så gillar jag den. Men den ger mig den där jobbiga klumpen i halsen som jag jag tvingats kämpa med så ofta de senaste månaderna. För den stämmer så obeskrivligt bra. 

Du har mig i ditt grepp, på tusen skilda sätt. Du får mig dit du vill, ja du står aldrig still. Kan inte se dig klart, för du viskar ohörbart. Men jag håller mig vid Liv, jag håller mig vid liv. Jag önskar att någon gång få vakna till din sång. Som vaggar Mig till ro, istället för oro. För jag känner mig som en slav, som dansar runt sin grav. Men jag håller mig vid liv, jag håller mig vid liv.

När vingarna ej längre bär, du kommer ångra ångra det här. När isarna glider isär, du kommer ångra ångra det här. 

Din kärlek den är svart, din kärlek den gör ont. Jekyll and misses Hide. Vart vill du komma? Det har regnat över oss, i så många år. Men jag håller mig vid liv, jag håller mig vid liv. 

När vingarna ej längre bär, du kommer ångra ångra det här. När isarna glider isär. Du kommer ångra ångra det här. 

En kommentar till “Du kommer ångra det här”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *