Dyrt restaurang besök och inredning.

Jag har länge varit på jakt efter en ny matta i tv rummet. Men jag har liksom inte hittat den där mattan som får mitt hjärta att klappa lite extra. Men ska väl erkänna att jag inte direkt har letat aktivt. Jag har väl mer hoppats på att jag liksom bara plötsligt ska trilla över den. Ja inte bokstavligt då.

Men så förra helgen så stack vi till Örkelljunga för att prova en ny restaurang. Det var Robbans idé men han tar nog aldrig ut mig på restaurang igen för det blev, i slut ändan, väldigt dyrt!!

Det är en sådan där restaurang där man beställer och betalar via en app. Just denna dag hade dom dock problem med appen så vi fick både beställa och betala på det gamla hederliga viset till en levande människa. Vi har som sagt inte varit på den restaurangen tidigare. Men när jag kom in där så blev jag nästan kär 😍 Så obeskrivligt snygg inredning och en liten kleptoman vaknade inom mig och jag ville bara stjäla allt jag såg och ta med det hem!!

Kolla taklamporna. Vill ha, vill ha, vill haaaaaa 😍

Där fanns så mycket fint att jag nästan höll på att vrida huvudet ur led när jag tittade på allt. Och jag var så hänförd att jag tom glömde att fotografera.

När vi skulle gå och sätta oss vid bordet så såg jag den…..MATTAN!!!

😍😍😍😍😍😍😍

Där låg den och bara skrek om att få komma hem till mig!! Jag ska erkänna att jag studsade vid tanken om jag skulle rulla ihop mattan, ta den under armen och springa ut i bilen och köra där ifrån med skrikande däck. Att detta är en avlång ”gång matta” hade jag fått lösa med att helt enkelt klippa den på mitten och lägga två brevid varandra. Men jag tvingades lägga band på mig själv och snällt låta mattan ligga där den låg. Men jag slängde lustfyllda blickar på den under hela middagen. Maten på Old Mikes diner var sanslöst god. Så jag rekomenderar verkligen ett besök där. (Så kan ni se den snygga mattan live 😜)

När vi efter restaurang besöket, proppmätta, landade hemma i soffan så bestämde jag mig för att nu leta aktivt efter en ny matta till tvrummet. Jag googlade och jagade just en sådan där matta som dom hade på just Old Mikes. Och jag hittade den!!! (Eller iallafall en liknande) Dessutom till 59% rabatt!!! 59% det är ju mer än halva priset!!! Dock så kostade den, efter avdragen rabatt, 6000 kronor. SEXTUSEN!!!! Jag….. Och framför allt min plånbok hade väl kanske mer tänkt oss runt 500kr. Eller ja max 1000kr. Så det var ju bara till att (något sorgsen) leta vidare. Och jag hittade en annan som var något liknande för vääääldigt mycket mindre pengar…….och så hittade jag en soffa 🙈 Vi har länge pratat om att det är dags att skaffa ny men har inte letat aktivt efter det heller. Utan även där hoppats på att bara ”trilla över” en som vi vill ha. Och det måste man väl ändå säga att vi (jag) gjorde nu? 😜 Så nu går jag bara och ser framemot att den där soffan och mattan ska levereras……och Robban går och förbannar sig själv för att han tog med mig till den där restaurangen. I fortsättningen blir det Mc Donalds om vi ska äta ute. Det blir billigast så säger han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *