En frisk fläkt….. Och ännu fler beslut!!

Igår kom Robban hem med offerten för våra blivande vitvaror. Trots att vi inte ens tittat på och ännu mindre valt ut några ännu?!? Jag undrar lite om Robban möjligen varit inne på firman utan min vetskap och bett någon ta alla besluten för att han var orolig för min psykiska hälsa eller för att han helt enkelt bara var trött på mitt velande så fort det ska fattas beslut angående detta förbannade kök?? När jag så summan så höll jag på att sätta kaffet i halsen (trots att jag vid tillfället inte ens drack något kaffe) Vitvarorna som vi anklagas för att ha valt skulle kosta lika mycket som halva köket!!!

Vill dom inte att vi ens ska ha råd att strömförsörja dom där vitvarorna??

Säljaren (i detta är Börje helt oskyldig) hade tom kryssat i katalogen vilken fläkt vi påstods vilja ha. Och jag funderade på om vi möjligen varit drogpåverkade när vi gjorde detta val, vilket kanske även skulle förklara hur vi kunnat välja en massa utan att vara medvetna om att vi ens varit inne i butiken.

Jag och Robban var rörande överens om att den fula fläkten ville vi inte ha. (Är det ens en fläkt eller är det en tv??) Dessvärre så är vi inte fullt lika överens om vilken vi vill ha. Robban vill ha en vertikal fläkt…..

Den han vill ha går på 17000 kronor!!! (Vi lär ju inte ens ha råd att laga någon mat om vi sätter in den dyrgripen!!)

Jag däremot vill (nog) hellre ha en diagonal fläkt som känns lite, i mitt tycke, stilrenare. (och ev. även billigare.)

För att få mig att gå med på fläkten Robban vill ha så hävdar han att han, som anställd, kommer att få 17000 kronors fläkten med snuskigt bra rabatt Detta är dock inget som han fått bekräftat eller ens erbjudits från någon annan än sig själv. 🙄 Jag har dock lovat att om han får det så går jag med på den. Men då ska det verkligen vara VÄLDIGT snuskigt bra rabatt. Dom gånger som han inte tycker som jag ang. vad vi ska ha eller inte ska ha så stampar jag bara till med foten i golvet, plutar med underläppen och säger (med extra tjurig ton) ”Du sa att jag fick fria händer” Och då brukar han säga att jag får bestämma efter som det trots allt är jag som ska vara mest i köket. Och då löser det sig med att jag får som jag vill 😉 (dom gånger jag ens vet vad det är jag vill )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *