En härlig helg

Både jag och Robban har semester just nu. En väldigt välbehövlig sådan måste jag säga. I vanliga fall så brukar vi planera semestern. Gå igenom resmål och boka camping osv. Det har vi inte riktigt gjort i år. Vi har lite tagit det som det kommer och gjort det som faller oss in.

Som alla nog vet vid det här laget så har vi en fritidsgård hemma hos oss. En hel drös med härliga ungdomar som ockuperar soffan på uteplatsen. Ibland sitter dom bara och snackar och ”chillar” (som det visst heter nu för tiden), ibland grillar dom, ibland dricker dom en öl eller 2. (Så, så, så….lugna och fina…dom är gamla nog för att själva ha varit på systemet och inhandlat det dom dricker.) Det största oss absolut inte att ha dom där. Dom är både trevliga, respektfulla och väluppfostrade (iallafall merparten av dom) och varje gång dom varit där så lämnar dom kvar en drös pantburkar som tack och som ett litet bidrag till vårt kommande kök 😉

Att dom ens vill komma hem till oss måste ju betyda att vi inte är jätte pinsamma gamlingar trots allt…… alternativt så har dom inte förstånd nog att se hur pinsamma vi är. När vi förra helgen gav oss iväg för att fira midsommar i Simrishamn så blev vi tydligen saknade för då kom dom efter oss dit.

I onsdags satt dom åter igen på vår uteplats (eller fritidsgård om ni så vill) och pratade om vad dom skulle hitta på i helgen. Det fanns förslag som Finlands kryssning, Polenresa och Danmarks tur och jag (som mamma till en av dom där ungdomarna) höll på att sätta hjärtat i halsen vid blotta tanken på att min son skulle åka på en kryssning. Men så kläckte någon idén om tältning och besök på Tosselilla sommarland och alla nappade på förslaget. Och så kom frågan om inte vi kunde följa med. Och för att ge mig väldiga problem att säga nej så påpekades det att det ju kunde vara kul för Liam. Det avgjorde saken för mig. Vi skickade iväg sms till Robban och Jonathan. (Ja för Jonathan var inte ens hemma. Men det hindrar ju inte ungdomarna att komma ändå😂) Även dom gillade förslaget och vips så var det spikat.

Jag, Robban och Liam packade ihop och drog till campingen redan i fredags.

Man KAN ha det sämre!!!

Första kvällen på campingen så tog vi det bara lugnt. Njöt av solen och bara umgicks.

På väg mot centrum för lite matintag.

God mat på pizzeria Milano.

När vi satt och åt så hörde vi att det tydligen var live spelning på något ställe längre bort. Både jag och Robban tyckte att det lät som Jocke i banden Tenny & Jag. Men hur stor är sannolikheten att dom spelar i Tomelilla en helt vanlig fredag just när vi är där??

Det visade sig att den sannolikheten tydligen var ganska så stor!

Efter en drink och lite livemusik så bar det av hem till husvagnen igen för att vila upp oss innan ungdomarna skulle komma och avbryta lugnet.

Lördag morgon och slut på lugnet 😂

Ungdomarna kom och installerade sig lite snabbt på Campingen. Det restes tält (med olika framgång) och vi var sen alla redo för att ge oss av för en härlig dag på Tosselilla sommarland.

Jag fick hjärtstillestånd bara av att TITTA på karusellerna som åktes.

Tre klätterapor.

En klätterapa OCH linslus 😂

Att cykla med skeva fälgar är inte jätte lätt

Max 4 personer per båt……dagens ungdom kan inte räkna 😂

TosseFÅN!!

Dagen på Tosselilla gick väldigt fort och plötsligt var det dags att återvända till campingen. Jag tog otroligt många fina bilder under dagen och helgen. Men många av dom kan jag inte publicera pga någon som är med på bilderna. Ni som känner mig och har lite ”inblick” i vår familjesituation vet och förstår varför.

Känns som att ”någon” befinner sig på fel sida stängslet 🤔

Viloplats mitt på Tomelilla torg.

❤️❤️❤️

Kvällsmys, kortspel…….och en linslus

De flesta var trötta efter dagens utflykt och drog sig tillbaka tidigt…..alla utom jag och Ejla (linslusen) som satt uppe och pratade ända tills det vid 02:30 började prassla i skogen. Då blev vi skräckslagna och sprang in och la oss. 😂

Frukost i värmen

Cigg, kaffe, köttbullar och korv. Alla startar vi dagen olika.

På campingen fanns ett poolområde som vi bara var tvungna att besöka innan vi återvänder hemåt.

Han som får mitt hjärta att slå dubbla slag ❤️❤️

Tack till er, goa ungdomar, som var med i helgen. Ni är så oerhört fina, härliga, goa och roliga människor. Tack för alla skratt ni bjudit på, tack för att ni är dom ni är och ett ännu större tack för att ni så självklart drar med er Liam när det ska åkas karusell, badas eller spelas boll. Jag känner mig oerhört trygg med att Jejje har er som vänner. Ni visar att ni är oerhört måna om varandra. Jag hoppas att era föräldrar är stolta över de individer dom har gjort er till. ❤️❤️

En kommentar till “En härlig helg”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *