En snabb liten utlandssemester

Igår tyckte Robban att vi skulle hitta på något. Han kom med förslaget att vi skulle sticka till Helsingør, strosa runt lite i solen, ta en öl, äta gott och bara njuta. Så det gjorde vi. Tanken var att vi skulle besöka den blå planet…..tills vi insåg att det inte ens ligger i Helsingør.

Bil ner till Helsingborg och sen båt över till Helsingør. Och på båten bara måste man ju ha ”två röda och en grön”….. varesig man gillar det eller ej 😉

The love of my life ❤

Vi gick runt och tittade lite i affärer, njöt av solen och av att faktiskt göra något tillsammans. Jonathan blev imponerad av att dom stod och bjöd på smakprov av sprit både i och utanför affärerna. Det var en viss skillnad mot smakproverna man kan få på Maxi hemma i lilla Hässleholn.

Vin med glitter i. Det känns ju lite lyxigt.

Liam och jag stannade till utanför en liten ostaffär där man fick smaka på ost. Det skulle vara en stark ost sa dom……dom sa inget om att den förbannade osten skulle smaka surströmming!!! Vi gick runt med den smaken kvar i munnen en hel evighet sen och vågade oss sen inte på det där med att smaka ost fler gånger.

En svensk tonåring är inte van vid att sprit säljs öppet i vanliga affärer och imponeras nog rejält av att dom med hästlängder slår det sortiment dom själva kan komma över hos byns försäljare av smuggelsprit.

Äta måste man ju oxå göra…..

…..och dricka öl…..bara för att man får och kan.

Hrm…*host, harkel* det är ju inte BARA sprit som fångar en tonårings intresse. 😉

En av dom ser ut som ett lik…..Och det är INTE Min son.

När solen övergav Helsingør så valde vi att göra det samma.

En lugn och härlig resa med några av dom jag älskar högst på jorden avslutades med ett besök på gotteboet i Örkelljunga innan vi landade hemma i tv soffan igen. Nöjda med dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *