Familjens lilla dramat. 

Igår skulle en av sönerna med flickvän köra in till mormor och morfar för att bada i deras pool. Jag frågade om dom skulle någonting annat. Men se det skulle dom inte. Så jag tipsade om att lillebror Liam (alias fisken) alldeles säkert skulle uppskatta om han fick följa med. Så dom frågade om han ville hänga med. Glad i hågen slängde han sig in i huset och packade ihop badkläder. Och så gav dom sig iväg. 

Bara en liten stund efter att dom kört iväg lägger Liam ut en bild på sin ”snappchat”

Liam kände sig alldeles säkert stor och speciell som fick följa med storebror och flickvän alldeles på egen hand. 

När dom varit och badat en stund så kommer storebror och flickvän plötsligt fram till att dom skulle köra till Mc Donalds och käka och sen vidare till Kristianstad. Liam som trott att det bara var bada och sen hem igen blev helt förtvivlad och ringer storgråtande till mig och frågar om han inte kan få åka bussen hem för han vill absolut inte till Kristianstad. Jag lovar att fixa så att han kom hem och sa att jag skulle ringa honom snart igen. 

Då kommer bild nr 2 upp på hans ”snappchat”

Han får det att låta som om han, ensam och övergiven,  förvirrat irrar omkring mitt inne i en stor och okänd stad. I själva verket är han i ett tryggt villakvarter hemma hos sin ansvarsfulla mormor och morfar. 

Jag frågade hans andra bror om han ville vara snäll och köra och hämta sin stackars lillebror. Och det kunde han göra sa han. 

Så jag ringer upp Liam igen och lugnar honom med att brorsan alldeles snart kommer till undsättning och ”räddar” honom. 

Då kommer meddelande nr 3 upp på ”snappchat”


Kör as långt?? Älskade lilla drama king. Det är TVÅ mil till mormor. Inte TJUGOtvå!! 😂😂

En kommentar till “Familjens lilla dramat. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *