Far och son fullt ut.

Detta inlägget kommer med största sannolikhet att få en specifik läsare att sätta kaffet i halsen. Och jag kan ju bara beklaga att h*n får veta detta via min blogg istället för av den person som borde ha berättat.

Dom som känner mig och min familj eller som har läst bloggen länge vet att Benjamin har haft en  far ( = biologiskt & juridiskt) och en Pappa ( = Ansvar & Engagemang) Han far har skrivit en kråka på ett papper och har tyckt att det har varit fullt tillräckligt. medans hans pappa (Dvs. Robban) har valt att finnas där i vått och torrt, i medgång och i motgång. Han har alltid funnits där. Försörjt, uppfostrat, känt stolthet och gränslös kärlek och följt honom genom livet. När Benjamin tog sitt första stapplande steg så fanns Robban där. När Benjamin trillade och slog sitt lilla (då) knubbiga knä så fanns Robban där för att blåsa, plåstra om och trösta. När Benjamin började skolan så stod Robban där stolt på skolgården och såg honom gå in i klassrummet med sin nya fina spindelmannen ryggsäck på ryggen. Robban har funnits där i alla lägen. Han har alltid satt Benjamin och hans bröder i första rummet. Dom har gått före ALLT.  Benjamins FAR har gjort precis tvärt om. Han har hållt sig så långt borta som han bara kunnat. (bortsett från små korta perioder då han, tvingad och styrd av sin mor, har gjort ett tafatt försök att vara pappa en kort tid innan annat har lockat mer) Robban har varit pappa fullt ut i Alla lägen……utom ETT. Det har inte varit hans namn som stått på det där betydelselösa pappret. I alla register har det stått ett annat namn än just Robbans……. nu gör det inte det längre. Nu är Robban pappa på ALLA sätt som bara går. 

Idag fick jag ett sms från Robban när jag var på jobbet. Han skrev att han hade blivit pappa. Robban och Benjamin hade fått ett efterlängtat besked med posten. 

 

 

Och DÄR fick fd svärmor kaffet i vrångstrupen!! Men innan du, C.O, kastar dig på telefonen för att ringa runt till allt och alla och snörvla om vilken hemsk människa jag är som har tillåtit detta, så vill jag visa just dig en annan sak som stod i det där brevet.

 

 

 

 

För att fira att Benjamin numera bara har EN enda pappa så bjöds det på tårta i det Sandénska kråkslottet.

Benjamin och hans PAPPA skär första biten av tårtan.


För att vara pappa krävs KÄRLEK inte DNA

 

Ett stort GRATTIS till Robban och Benjamin som blivit far och son även på alla papper. <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *