Förlåt jag har ljugit.

Förlåt mina älskade läsare. Jag har ljugit!!! Men det måste väl ändå ses lite som en förmildrande omständighet att jag faktiskt inte var medveten om det när jag gjorde det. Jag skrev att vi skulle vara på Gotland till den 30 juli. Och det var verkligen vad jag trodde. Som ni kunnat läsa tidigare så hängde mitt äktenskap på en skör tråd inför resan. Robban tjatade något så förskräckligt om ombokning så att hela mitt tålamod tog totalt slut. Som ni vet fick vi en vecka full av SOL. Och dom av er som känner mig personligen förstår nog att jag inte har missat en enda chans att pika Robban för det. Varje dag har jag hittat ett (eller oftast flera) tillfällen att säga att jag borde ha lyssnat på honom och bokat om resan. När vi har suttit i kvällssolen på solsidan (”Bennes” restaurang) och tagit en drink, 

När vi har suttit i solen på Fårö och käkat en ljuvligt god vedugns bakad pizza, 

Eller när vi har varit vid den blå lagunen för att bada. 

Varje gång har jag påpekat att vi borde ha bokat om så att vi slapp detta vädret. Och varje gång har Robban muttrat något ohörbart. 

Och ju närmare vi har kommit vår hemresa så har han om och om igen kommit med förslaget att vi ska boka om vår hemresa och stanna länge. Vad fan är det med den där mannens förkärlek till ombokningar?? Dock har jag, till skillnad från vid hit resan, hållt med honom. Och härom dagen gick jag in för att kolla om det faktiskt var möjligt att åka senare. Det gick av någon anledning inte att logga in på Destination Gotland. Så jag fick helt enkelt ringa dom och se vad som gick att göra. Jag bad om att vi skulle få stanna till tisdag. ”En dag extra då alltså” sa killen jag pratade med. Jag funderade på om killen var räkne kunnig eller inte. Från söndag till tisdag blir väl ändå TVÅ dagar??’ Då talar killen om att vår hemresa var bokad till måndag kl 19:55. Jag blev ruskigt glad men bad honom ändå att kolla möjligheten att få stanna till Tisdag. Men det fanns inga båtar. Så vi hade inte så mycket val annat än att åka hem på måndag. (Dvs idag).

Jag och Robban blev nöjda över att få en dag mer än vi trott. Det blev inte Jonathan. Han hade ställt in sig på att få komma hem och träffa flickvännen på söndagen och en extra dag är låååång när man är kär. Flickvännen hoppade inte heller av glädje. Och gemensamt klurade dom ut att Jejje kunde åka hem som planerat på söndagen och att hon kunde köra de 27 milen (enkel resa) och hämta honom när han steg i land. Ja dom kan då klura ut det dom där ungdomarna. Och vad gör man inte för kärleken? Så trots att hela mitt inre skrek så bokade jag om Jejjes del av biljetten och lät honom ge sig ut på det stora öppna havet alldeles ensam. Eller ja, ensam var han väl inte. Men iallafall utan mig. 

Hela familjen följde honom till båten för att hjälpa honom att checka in och vinka hejdå. EN dag tidigare än oss åkte han. Ändå fick jag honom att skämmas genom att börja böla vid incheckningen. Förlåt älskade Jejje. Jag vet att jag är alldeles för bölig när det kommer till mina barn. Men jag älskar ju er så!!

Det blev så väldigt tomt när han åkt. Och den helhet jag känt av att ha alla mina prinsar i närheten var plötsligt borta. 💔

Idag har vi sugit ut det sista ur vår Gotlands vistelse genom att åka till Tofta och bada i havet. 


Hur mycket jag än försökte bromsa dagen så gick den ändå alldeles för fort. Och till slut kom det oundvikliga. Att än en gång tvingas säga hejdå till Benjamin. Och ännu rn gång brast mitt hjärta. Och även om jag verkligen försökte låta bli så stod jag där inne i restaurangen, bland gästerna, och snörvlade. 

Älskade son. Du och dina bröder är mitt allt. ❤

Det har hänt att jag har känt att jag inte vill lämna en semester ort innan när det varit dags att köra hem från en semester ort. Men inte så som idag. Idag kände jag en fruktansvärd ångrst och jag skulle.kunna ge allt för att fånstanna…..bara några dagar till. Samtidigt så ville jag ändå hem till min älskade Jejje.

Hejdå solen, hejdå vackra Gotland och hejdå älskade son. 😢

En kommentar till “Förlåt jag har ljugit.”

  1. Är lika blödig som du är
    Litta egentid är aldrig helt fel heller och det fick ni tid med också jue❤
    Ha en fortsatt bra semester ☀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *