Fortfarande inte nöjd

Ja, ja, ja, jag vet att det är ett evigt tjatande om köket. Men tänk då på Robban som inte bara får tjatet i bloggen utan dygnet runt här hemma.😬

Jag har tittat på ritningarna om och om igen. Vänt, vridit och funderat. Diskmaskinen ska utan tvekan flyttas från vänster till höger sida av vasken. Dom öppna hyllorna ska bort och sen har vi spisfläkten…… vill jag (vi) ha den ”öppen” som på bilden eller bakom ett skåp?? Det blir ju väldigt mycket mer lättstädat att ha den i ett skåp. Men snyggare att ha den öppen…..eller?? Vad ska man prioritera? Utseende eller enkelhet?? Stackars Börje som tittar börjar nog redan att tröttna på mig 😬

Jag skickade ett mail där jag förklarade vilka ändringar jag ville ha, och han ändrade genast och skickade nya bilder.

😱😱😱😱😱😱 Den bänkbiten blev ju ännu värre än hyllor!!! Dels så tror jag att den kommer att se väldigt intryckt ut. Och den enda funktion den kommer att fylla är att lägga skit på. Han kunde lika väl ha ritat en en färgspann, tre skruvmejslar, en nyckelknippa och en dosa snus på den bänken. För det är troligtvis det som kommer att stå där. (Även om jag kanske ska erkänna att jag i dags läget själv lägger en massa skit på mikron som just nu står i det hörnet) Gör om gör rätt Börje!!

Jag skickade ett nytt mail till honom där jag bad om ursäkt för att jag är så besvärlig men förklarade att jag är kvinna och att vi är sådana av naturen. Och så förklarade jag att jag inte vill ha några som helst öppna ytor just där. Jag kan riktigt se framför mig hur han himlar med ögonen och suckar djupt varje gång han får mail från mig. Och han har nog insett att jag kan vara förbannat svår att behaga 😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *