FORTFARANDE kvar på ruta ett!!

Idag har jag och Robban varit inne på Stoby för att ha en liten date med vår ”köksritare” Börje.

Jag mailade honom i morse för att göra en sista ändring och ge honom i uppgift att göra en ny offert. Jag bad honom plocka bort skåpen på baksidan av ”bardisken” och räkna på högblanka luckor istället för dom som jag sagt innan. Att högblanka luckor är dyrare fattar ju liksom jag också, men det skulle det vara värt tyckte jag (vi).
Vid 16 tiden stegade jag in på hans kontor med självsäkra och bestämda steg. NU skulle jag rada upp alla mina fattade beslut. Dom som jag känt mig så oerhört trygg i de senaste dagarna. Jag visste precis vad det var jag ville och skulle ha!! Nu skulle det liksom bara fin justeras lite på de där ritningarna. En offert med högblanka luckor istället för ”glans 35” (som det så profisionellt heter) steg med 14000 kronor!!!! Men detta valde jag att inte ens lyssna på. Vad är väl 14000 för något som ska sitta uppe i många år och som jag (vi) ska känna oss nöjda med? Att höja försäljningen med 14000 kronor trodde jag skulle få Börje att jubla. Det gjorde det inte!! Han bad mig tänka en extra gång, tom 2,3, 4 och 5 gånger extra på om jag verkligen ville ha högblankt kök. (som om jag inte redan tänkt på det 463662782 gånger!!) Han höll med om att det var mer liv i en högblank, att den var snygg och alla andra positiva saker jag bara kunnat komma på. Men så gick han och hämtade en högblank lucka till mig som jag fick titta närmare på. Och jag passade på att fingra, kladda och ta på den så mycket jag bara förmådde. Allt för att försöka göra fingeravtryck. Det gick bara inte, hur mycket jag än kände, klämde och kladdade!! MEN sen bad han mig vinkla luckan och kolla från sidan. Den var väldigt repig!! Han sa att det skulle räcka med att där fanns ett enda gruskorn i trasan så skulle jag dra en repa i luckan. (Vad nu grus skulle göra i min disktrasa) Robban, som hela tiden gett mig fria händer att ta alla beslut höll med och tyckte att vi skulle ta icke högblanka. Jag kände en viss besvikelse över att inte får det där högblanka köket som jag ville ha. Men samtidigt så tar jag hellre den besvikelsen nu än den jag kommer känna den dagen som mina luckor är alldeles repiga och jag bara vill misshandla mig själv för att jag valde just dom. Så jag lyssnade (för en gångs skull) på Robban och gav vika. Och ska jag vara ärlig så kommer jag nog i slut ändan att älska mitt nya kök iallafall.

Börje visade mig vilken bänkskiva jag tydligen hade valt första gången jag var inne hos honom. Och jag började genast fundera på om jag möjligen varit full när jag gjorde det valet??? Jag visade honom vilken jag ville ha istället men blev genast nedröstad av både Börje och Robban (vad hände med fria händer???) Det skulle tydligen inte bli jätte bra ihop med golvet. SUCK!!! Så otroligt mycket man ska behöva tänka på!!!

När vi väl kom ut från Börjes kontor så var det utan att ha lagt den där beställningen som jag hade hoppats på att vi skulle göra. Men vi hade fått allt utskrivet så att vi hade lite ”lektyr” att titta på i kväll. Ritningar, bilder och offert.

Och så fick vi med oss prover på bänkskivor. Och så fort vi bestämt oss för vilken bänkskiva vi ska ha så skickar vi bara ett mail till Börje så lägger han beställningen och allt drar igång!!! Och att välja bänkskiva ska ju inte vara så svårt. Det finns ju inte så fasligt många att välja mellan. 😱

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *