Framgång och dold kod

Idag har det allt hänt lite här och jag börjar kunna ana ”mållinjenRobban som försökte hjälpa mig i beslutet om färg målade, häromdagen, upp prover till mig. Och trots att jag, redan innan färgen hunnit torka, hade bestämt mig. Så har jag ändå, varje gång jag gått förbi, stannat till, tittat, funderat och undrat ”är det verkligen den vi ska ha??” 🤔

Färgerna ser ljusare ut på bild.

Den färg som jag köpte en ”provburk” av ska vi iallafall absolut inte ha 🙈Klok som Robban (ibland) är så skrev han färg koden vid varje färg så att vi skulle ha koll på vilken som var vilken när vi väl bestämt oss och skulle inhandla den.Idag har vi fått upp gips på ena väggen. och den längtar nu efter spackel och sen färg. 😍

Bakom den gamla garderoben fanns en gammal dörr inbyggd i väggen. Och även den är nu gömd bakom gips.

Det känns verkligen som att vi börjar komma någonstans nu och det känns förbannat bra. Det är ju dock en bra bit kvar på vägen men det närmar sig iallafall 😀Robban stack in och hämtade dom beställda skjutdörrarna idag. När han skulle sticka så sa jag till honom att han ju lika bra kunde köpa färgen också när han ändå var där. Och det hade han tänkt sa han. Och så frågade han om jag hade färg koden. Och det hade jag ju. För han hade ju varit smart och skrivit den på väggen…… Som vi idag har satt gips på!!!

Tack och lov så hade jag ju en bild på färgen och lyckades urskilja koden. (Phu!!) Så nu är färgen inköpt och det finns ingen återvändo 🙈

Nu har jag städat upp allt (eller iallafall det mesta) spån och gipsdamm så nu håller vi kväll. För att tanka ny energi och ge oss på det igen imorgon. 😜

Det blir väldigt dammigt 😬

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *