Gamla systrar. 

Är det verkligen helt olagligt att slå sina barn?? Någon typ av förmildrande omständighet måste det väl finnas? Det heter ju ”ingen regel utan undantag”

Idag har jag, Robban och Liam varit inne i stan och uträttat ärenden. När vi sitter i bilen på vägen hem så frågar Liam om mormor och morfar (alltså mina föräldrar) alltid har bott i huset där dom bor nu. Jag förklarade att morfar bodde inne hos min farfar när han och mormor träffades. Och att dom sen tillsammans bodde uppe på ”vinden” hos min farfar, där det fanns en lägenhet. Och så förklarade jag att dom bodde där tills moster (alltså min syster) föddes och att dom efter det köpte huset dom bor i nu. ”Är moster din storasyster?” Frågar Liam förvånat. Robban frågar om han inte visste att jag och moster var syskon. Varpå Liam svarar ”Jo, men dom är ju gamla båda två så jag visste inte vem av dom som var äldst” GAMLA?!?! Jag bad omedelbart Robban svänga av på en liten insiktsskyddad skogsväg långt ifrån ögon vittnen så att jag kunde lära Liam lite hut, men han bara fortsatte rakt fram så jag funderar lite på om han eventuellt höll med Liam.

Det är åtta år mellan mig och min syster. Så om Liam tycker att hon är gammal är väl kanske inte så konstigt. Men jag, är ju bara 25. Och det kan väl inte räknas som speciellt gammalt??  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *