Garderob med halv dörr.

Nej NU blir jag förbannad!! Sitter och planerar en garderob på Ikeas hemsida. Himla bra. Där kan man nästan skräddarsy den precis som man vill ha den. Man väljer stommar och sen inredning. Och för varje inrednings grej man lägger till så lägger sidan själv in kläder i sådana där snygga prydliga högar som jag älskar att se i en garderob 😍 (Robban, se och lär!! 😉)

Jag valde stommar i bredden 75 cm. När jag sen har inrett garderoben så kommer det till att välja vilka dörrar man ska ha. Det finns en en hel uppsjö av dörrar att välja på. MEN…inga som passar till 75 stommar?!?

Hur tänkte dom där???

Jag vill ha en 75 cm bred garderob med en en dörr som gör att jag kan stänga hela garderoben. Är det helt ologiskt??

Ikea har verkligen redan gjort allt i sin makt för att irritera sina kunde som det är genom att konstruera möbler som kan ödelägga tom det starkaste förhållandet i en familj när dom ska skruvas ihop. Till detta har dom fixat så att det ta mig f*n alltid fattas någon detalj som gör att man måste köra till Ikea 27 gången innan man kan få ihop den enklaste lilla skohylla som köpts där.

Men nu har dom kommit på hur dom kan irritera sina kunder redan innan dom ens tagit första turen till butiken. Under ett möte så kom någon på att ”vi kan ju få våra kunder att få ett psykbryt redan när dom planerar att köpa möbler här. Vi konstruerar en garderob som skulle vara perfekt i många hem. Men vi säljer ingen dörr som passar!! Det blir roligt” och sen gapskrattade alla och tyckte att det var en super bra idé!

Gör dom likadant med andra möbler? Man kan köpa en 110cm säng men dom säljer bara 90cm bäddmadrass eller?? Korkat och fullkomligt orimligt om man frågar mig!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *