Golvläggning och kändisbesök.

Min blogg har verkligen förvandlats till en renoverings blogg!! Det är typ det enda jag har tid att syssla med nu för tiden så det händer inte så mycket annat i mitt liv just nu. Det är renovering eller jobbet. Och på jobbet har jag tystnadsplikt så det är inte så lämpligt att skriva om. Förmodligen inte speciellt intressant heller. Det är iofs förmodligen inte renoveringen heller men man behöver ju inte läsa om man inte vill 😉

Idag har Robban målat klart väggarna och jag är nöjd. 😀

Idag var det även dags att lägga golv. Robban hade bett en kompis om hjälp med det. Och inte vilken kompis som helst utan en som varit med i både radio och tv massor av gånger!! En riktig kändis!! En Dansbands kändis som vunnit svenska dansbandsmästerskapet (jag visste inte ens att det fanns ett sådant mästerskap) Han är trummis i Grönwalls.

Jag blev så till mig i trasorna att jag genast beväpnade mig med autografblocket när jag fick höra att han skulle komma. Jag kände att jag dessutom ville lägga en timme eller två vid sminkbordet. Man vet ju inte om det skulle krypa runt papparazzi fotografer i buskarna när en kändis besöker Bjärnum och ska man hamna i Hänt extra så vill man ju se någorlunda pressentabel ut. Men Robban satte mig i arbete med att städa undan där golvet skulle läggas. Och det kändes ju viktigare att imponera på en kändis än att se bra ut i tidningen så jag fick helt enkelt strunta i fin kläderna och party sminkningen.

Hela tiden som han var här sprang jag sen omkring som en groupie och mynnade på alla Grönwalls låtar bara för att imponera på honom…… Eller så var det kanske snarare så att jag bara försökte verka så normal som möjligt (vilket inte är det lättaste när man är jag) Jag kokade mest bara kaffe, lastade fram golvpaket och försökte vara behjälplig där jag kunde. Och känd kanske han inte är trots allt. Men en förbannat duktig golvläggare är han iallafall. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *