Grannsämja när den är som bäst.

Minns ni hur många gånger jag har spytt galla över grannens jävla tupp? Själv har jag tappat räkningen!! Minns ni också att grannen skulle sälja sitt hus och att en ny potentiell granne frågade mig hur ”djurhållningen” var här? Om inte så finns det inlägget att läsa HÄR. Jag minns inte om jag efter det har skrivit om hur det blev med den där försäljningen. Men huset såldes, och tack och lov inte till dom som planerade att fortsätta att plåga oss med en konstant galande tupp.

Det såldes till en trevlig barnfamilj. Och något av det första dom gjorde efter att dom flyttat in var att riva hönsgården!!

Där och då fick vi känslan av att vi äntligen fått iallafall en granne som är bra…. Eller iallafall lite halvt vettig.

Vi pratar med dom lite då och då över häcken och dom verkar riktigt trevliga. Robban och ”grann mannen” har hjälpt varandra med lite saker då och då. Dom är sådana där grannar som man kan springa in och låna ett ägg av om man halvvägs in i bakningen kommer på att man glömt köpa. (Dock har dom inga egenproducerade att erbjuda 😂) När dom inte är hemma så håller vi koll på deras hus och om det kommer okända bilar eller liknande till dom. Och när vi inte är hemma så gör dom det samma hos oss. Grannsamverkan helt enkelt.

Den senaste tiden så har Robban haft väldigt mycket att göra. Dels så har han ju jobbat på sitt vanliga jobb och sen har det varit väldigt mycket att göra med företaget så han har inte varit hemma så mycket. Så gräset har inte blivit klippt på ett bra tag. Ja det där med gräsklippning och annan trädgårdsskötsel har liksom lite blivit Robbans ansvar. Jag sköter det mesta på insidan av huset och han det mesta på utsidan. Jag verkligen hatar allt vad trädgårdsarbete heter. Om Robban av någon outgrundlig anledning skulle få för sig att lämna mig och huset (varför han nu skulle göra något så dumt 🙄) så hoppas jag innerligt att han tar trädgården med sig….. Alternativt kommer hit lite då och då för att fixa den 😂. Inte nog med att jag hatar trädgårdsarbete, jag är dessutom sjukt ouppmärksam. Gräset skulle nog kunna växa upp till fönster bläcket innan jag skulle uppmärksamma det. 🙈 Vår nya granne är dock lite mer uppmärksam. Och han har tydligen förstått att Robban inte haft tid att ta tag i det där med gräset. Så när han körde runt på sin åkgräsklippare och klippte sitt eget gräs igår så svänger han plötsligt ut genom häcken och tog vår gräsmatta också 😀 Jävla bra granne det där!! Vi tackade honom genom att bjuda hans barn på glass med tillhörande sockerkick 😜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *