Grattis älskade son

Idag har det gått 17 ofattbara år sedan vår älskade Jonathan kom till världen. Kl 10:29 den 18 juli 2000 tittade han ut. 3025 gram ”tung” och 49cm ”lång”

En underbar liten prins som skulle förgylla våra liv så otroligt mycket…….och även ge oss väldigt många gråa hår…..och under sina första levnadsår även ge personalen inom sjukvården en del att göra.

Vår lilla Jonathan visade sig snart vara ett riktigt litet yrväder som väldigt sällan var still och som var oroväckande orädd vilket gjorde att vi mer än en gång fick uppsöka akuten för div. skador som han ådrog sig i sin framfart. Men även om han många gånger höll på att ge både oss föräldrar och andra, hjärtstillestånd så var han (och är än idag) otroligt charmig. En kille med ett hjärta av guld.

Vår underbara prins som alltid har gått sin egen väg. Som aldrig har brytt sig om vad andra tycker. Den där finns killen som under en period valde att färga håret blått, för att han tyckte om det och inte brydde sig ett enda dugg om vad andra tyckte om hans minst sagt i ögon fallande hårfärg. Killen som under en period skulle ha tuppkam som var så hög att han nästan fick gå omvägar när han kom till en tunnel eftersom där fans en gräns för maxhöjd. För att sen plötsligt vilja ha samma frissa som pappa. Dvs. rakat. 

Den där ljuvliga lilla killen är nu plötsligt på väg in i vuxenlivet. Och idag fyller han alltså hela SJUTTON år. 

Vår underbara älskade prins. Grattis på DIN dag. ❤ Både pappa och jag älskar dig gränslöst och är så obeskrivligt stolta över att få vara dina föräldrar. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *