Händelserik helg

Så är då ännu en helg över och en ny vecka inledd. Helgen som gått har verkligen bjudit på allt. Fest, Kärlek, bråk, tårar, skratt, olyckor, sömnbrist och oerhört lyckorus!! 

Som trogna läsare vet så fick jag ju träffa mina kusiner för första gången på ca 30 år, för ca 1 månad sedan. I torsdags så kom en av dom (Jimmy) hit igen. Han tog med sig kompisen Alex. Jag och syrran var lite oroliga inför vad han skulle vara för någon. Tänk om han var en sådan där jobbig människa som man bara ville spy på. Och att vi bara skulle längta efter söndagen så att vi kunde bli av med honom. 

Det var han inte. Han visade sig vara (precis som Jimmy) en galning!! Jag börjar verkligen bli övertygad om att norrmän över lag inte är som dom ska. 😂

Mamma brukar alltid säga att jag och min syster inte är bra för varandra för att vi bara hittar på skit och inte har några gränser. Hon borde verkligen träffa både Jimmy och Alex. Dom kan få mig och Annette att framstå som ÄNGLAR!! 

Våra nyfunna vänner kom i torsdags kväll och vi han inte med så mycket mer än att sitta och prata (och framför allt skratta) mer än några timmar innan det var dags för sömn. 

Jag Jimmy och Annette

I fredags var det upp med tuppen för en färd till Älmhult för ett nervöst ärende….som inte blev av pga mig. Så det var bara att återvända hem igen. Där 3 av oss deckare en stund på soffan. Syrran var då snabb med att slänga ut en bild på Facebook och kalla oss för amatörer. 

Mot kvällen beslutade vi oss för att gå ut och äta, ta någon öl och terrorisera Benjamin på jobbet. Det skulle vi inte ha gjort!! 

Vi hade supertrevligt…. några timmar innan min syster beslutade sig för att, med allt för hög promille i kroppen, bocka av lite på sin ”bucket list” Sky diving kunde ju vara intressant tyckte hon och snubblade ner för 15 branta trappsteg och tuppade av i en blodpöl i slutet av trappan. Så åka ambulans var en annan sak hon kunde bocka av från listan. 

Vem är det som är amatör nu då? Va va va?


Hennes ”dykning” resulterade i en käkfraktur med förbud att tugga i 4veckor!!, en spräckt och limmad haka, svullet knä och blått öga. 

Det blev mååååånga timmar inne på akuten innan jag kunde ta med mig min mörbultade syster hem igen. 
Redan där och då konstaterade jag att 80/90 tals festen på Björket som vi sedan länge hade planerat att gå till på lördagen, inte skulle vara möjlig. Men syrran som anser att ont krut inte förgås så lätt vägrade låta oss missa kvällen och bestämde att vi skulle dit. Och så fick det bli. 

Fan vad jag tycker om dessa underbara människor
Fina fina fetter!! (Norska för manlig kusin)

Det har hänt så otroligt mycket under denna helgen och jag vill egentligen skriva om vart enda skrattanfall dessa galna människor har gett mig. Men det är omöjligt att skriva om allt eftersom dom fick mig att skratta hela tiden. Dessutom så är det mesta direkt olämpligt att ens sätta på pränt. Dessa två underbara och härliga människor har verkligen inga begränsningar och inga spärrar!!

 

Men jag går runt och småfnissar för mig själv när jag tänker på alla galna saker dom gjorde. Och alla skrattanfall dom gav både mig och syrran. Jimmy och Alex ni gjorde verkligen vår helg helt underbar och vi saknar er som fan!!! Samtidigt så värker det verkligen i hjärtat av saknad till er!!

 

En låt som för alltid kommer följa med oss och alltid kommer få oss att tänka på er!! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *