Härlig midsommar

I torsdags så kopplade vi på husvagnen efter bilen för att bege oss mot Simrishamn för midsommarfirande med vänner. Trots att Jejje snart är 18 år så kändes det väldigt jobbigt att lämna honom. Han hade inga som helst planer för midsommar, flickvännen var bortrest och det verkade som att kompisgänget skulle splittras under helgen. Blödig och ”hönsig” som jag är så ville jag ju inte att han skulle sitta ensam på självaste midsommar. Men när vi (upprepade gånger) erbjöd honom att följa med oss så blev svaret ett klart och tydligt ALDRIG I LIVET!!

Han lovade att han skulle komma på något att göra och att vi inte skulle oroa oss. Så vi gav oss iväg mot ett soligt Simrishamn.

Vacker plats precis vid Tobisviks camping.

Robban rattade in ekipaget på vår tilldelade plats och skyndade sig att veva ner stödbenen. (Allt för att få den där efterlängtade ”stödbensölen”)

Alltid lika trevligt att titta på när andra jobbar 😉

På torsdags kvällen tog vi det bara lugnt. Drack någon cider/öl, grillade lite korv, gick en runda på stranden och bara laddade inför kommande midsommarafton.

Lekte lite med mobilkameran och måste säga att jag älskar den mer och mer ❤️

På midsommarafton skulle vi sova ut och ligga och dra oss läääänge för att vara pigga och alerta inför firandet. Just det är dock något jag är katastrofalt dålig på. Hur jag än försöker så kan jag bara inte sova länge. Så vid 6:30 tiden när jag hade legat och snurrat omkring i sängen i evigheter i försök att somna om, så gav jag upp och lämnade sängen. Dagen bjöd på gassande sol och gav hopp om en fin midsommar. Vi tog det lugnt hela förmiddagen innan vi började förbereda maten. Och innan vi dukade fram och satte oss till bords så gick alla och duschade. (Dock i vars en dusch) och gjorde oss fina inför firandet.

Karlarna fixar till potatisen.

Här var planen att föreviga midsommar dukningen….. Men linslusen Dan kom i vägen😂

Mums!!

När vi ätit klart så fick vi besök. Älskade Jonathan kom med hela gänget från vår ”fritidsgård” där hemma. Ett härligt gäng som var mer än välkomna ❤️ Det är dock lite komiskt att när vi kör hemifrån så följer dom helt sonika efter.

Jag försöker se besvärad ut av att dom kommit men inombords är jag alldeles varm av att dom kom. Goa ungdomar ❤️
Robban korkar upp ”bubbel” för att fira deras ankomst….. Eller så var det bara för att fira midsommar
Ingen midsommar utan Änglakyssar……och en linslus.
En av mina älskade prinsar…..som vägrar lägga undan sin vinterjacka.

Vi trängde ihop oss alla runt bordet där vi satt och pratade, drack lite, lyssnade på musik och hade trevligt innan det var dags att gå upp till dansbanan för att lyssna på ”Dj Bosse” En gubbe som kallade sig DJ av att spela dålig musik från en Spotify lista och som dessutom var så pass onykter att han knappt kunde stå upp. Men Wilma fick styra upp musiken med några önskelåtar. Varje gång han spelade det hon bett om så fylldes dansgolvet för att sen nästintill tömmas när han återgick till sina egna låtval.

När Wilma för tredje gången försökte styra upp Bosses låtval så blev han sur. 😂

Åter igen en linslus

Vissa blir extra bra på bild

Någons (????) Glasögon kom visst i min väg 🤔

Jag älskar när jag har människor omkring mig som gör mig glad och som betyder mycket för mig och det har jag fått ha under denna helgen. Tack till alla inblandade.❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *