Hellre snytning än extra krydda.  

Jag har ofta sagt/skrivit att något av det värsta och äckligaste jag vet är folk som snyter sig vid middagsbordet. Jag tar tillbaka det. För jag har insett att det (tro det eller ej) finns saker som är ännu äckligare!!! (Dock ligger snytning fortfarande högt på listan över äckliga saker)

Idag var jag i Kristianstad med mamma och pappa där dom bjöd mig på kinesisk buffé. Vi lastade upp på våra tallrikar och satte oss till bords. Vi han inte mer än sätta oss till bords innan ett äldre par kom och satte sig vid bordet intill. Jag konstaterade omedelbart att ”gubben” i sällskapet var en typisk ”näs snytare” (För JA, jag har lärt mig att känna igen dom svinen!) Jag högg in på maten på min tallrik och var 100% beredd på att vår bordsgranne, vilken sekund som helst, skulle dra fram en äcklig bakteriehärd till näsduk ur fickan och fräsa till. Denna handling uteblev dock……TYVÄRR!!! Han tog en servett och torkade näsan lite försiktigt och diskret och lade sen ner servetten på bordet bredvid sin tallrik. (ÖRK!!) Det i sig är ju äckligt, men det kan jag ändå (med ansträngning) blunda för. Det som hände sen kan jag dock inte blunda för, hur mycket jag än försöker!! ”Gubben” var uppenbarligen förkyld med en rinnande nästa till följd. Men istället för att göra det förbjudna och snyta sig vid bordet (Eller gå in på toa för att snyta sig) så lätt han bara nästan rinna. Lutad över sin tallrik, medans han åt, så droppade snoret rakt ner i den mat som han obekymrat fortsatte att äta av. Och vi som satt bredvid, och bevittnade hur han satte extra ”krydda” på din måltid, fick anstränga oss tyll det yttersta för att inte kaskadspy över bordet. Tvi fan!!! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *