Hemligheter och framtida lösenord

Stackars Martin!! Det var han som tipsade mig om att blogga här istället för på alla andra skitsidor. Jag förklarade redan då att jag är oerhört oteknisk. Men det skulle då inte vara något problem. Han lovade att hjälpa mig. DET har han garanterat ångrat många gånger om. Just när han sa det så hade han nog ingen aaaaaning om hur direkt korkad jag är när det kommer till datorer. NU vet han!!

Idag har han fått hjälpa mig att lägga in min egen e-post adress. Så nu kan man alltså slänga iväg ett mail till mig om man vill ngt. Bara att klicka där uppe *pekar* på den röda e-mail ikonen 😉

Det finns just nu en sak som jag lägger väldigt mycket tankar, tid och nergi på. Och jag har MÅNGA gånger velat blogga om den. Men har inte kunnat eftersom det är hemligt. Och om fel personer läser så kommer all spenderad tid och energi vara för gäves. Men nu kan jag ju göra just dom inläggen lösenordsskyddade. TJOHO. Så dyker det upp ett inlägg som inte går att läsa så släng i väg ett mail. Förklara vem du är så får du (kanske) lösenordet.

 

2834115899

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *