Höst och renoverings behov

Nu blir Robban så där trött på mig igen!!! När vi renoverade badrummet så tyckte jag att när vi ändå var i farten så kunde vi väl lika väl renovera hallen där uppe. När vi ändå hade ångan uppe tänkte jag. Men Robban drog hårt i bromsen och satte renoverings stop. Det fick bli en paus fram till hösten sa han. Och jag måste väl erkänna att jag faktiskt är glad att han bromsade mig.

Men nu är det september och då är det HÖST!! 😜

Hela sommaren har jag planerat för hur hallen ska se ut. Men nu har jag kommit fram till att det ska förändras en hel del på övervåningen. Jonathan är lite i ”flyttar tagen” Går det bara som han och flickvännen vill och planerat så flyttar dom till egen lägenhet inom någorlunda snar framtid. Och DÅ slår jag till!!! Då börjar jag med att fixa till Jejjes gamla rum. Lägga nytt golv och lite nya tapeter. Sen flyttar vi in vårt sovrum där. Och jag har redan bilden klar om hur det kommer att se ut.

I det som är vårt sovrum idag (och som är husets minsta rum) sätter vi upp garderober och byråer och gör ett garderobsrum. Typ walk in closet. 😍 Och sen ger vi oss på hallen. Lägger nytt golv, tapetserare och målar och öpnar upp väggen in till klädkammaren och sätter skjutdörrar. Jag vill (så klart) börja nu!! Men samtidigt inte. Att gå och längta efter att få börja renovera är lite som att längta efter att Jonathan ska flytta hemifrån och det längtar jag så klart inte efter. Men jag kanske kan övertala honom att flytta ner i källaren så att jag kan få det bästa av allt. En fin övervåning men ändå min son hemma. Eller om han och Liam skulle kunna tänka sig att dela rum. Det är det väl många barn som gör nu för tiden 😜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *