Höst pynt och vägg rivning

Ja jag är, som ni säkert märkt, inne i en sådan där dålig blogg period. Inläggen kommer verkligen glest. Jag har haft så mycket annat som tagit upp min tid och mina tankar. Och som alltid är det bloggen som blir ”lidande”Hösten är på gång och jag kände ett starkt behov av att ”höst pynta”.Allt började med att jag ”råkade” köpa nya kuddar till soffan i Ullared för ett tag sedan. Och till det så behövdes det ju nya gardiner som jag oxå ”råkade” köpa. Men när jag satte upp dom så passade som inte alls ihop med sakerna jag hade i fönstret. Så då blev jag ju ”tvungen” att ändra om där oxå. (Suck!!! Varför blir allt jag gör till stora projekt??)

Några loppis fynd senare så var jag nöjd. 😊

När jag väl hade börjat ”pynta” så kunde jag inte riktigt sluta. 🙈Så jag ”pyntade” lite utanför ytterdörren också. Robban skulle köra till tippen med en massa skit från ”fabriken” och i sista sekunden lyckades jag rädda livet på en stackars gammal skabbig låda och så gjorde jag det lite ”höst fint”


Jag blev faktiskt ganska så nöjd. Men kände mig ändå inte helt tillfredsställd. (Jag behöver nog nya renoverings projekt i huset 😜) Så vad gör man då när man inte hittar fler ställen att ”höst pynta” på? Man packar helt enkelt in de saker man har i bilen och kör hem till mamma och pappa och fortsätter där. 😉

Så har jag alltid gjort med mina projekt. När möjligheterna här hemma tar slut så fortsätter jag hos mamma och pappa. När jag, för några år sedan, var fullkomligt beroende av att aluminium tejpa allt jag ägde och hade. Men sen liksom inte kunde ha mer hemma så körde jag hem till mamma och pappa och fortsatte där. 😂

Nu när jag inte har mer att renovera här hemma så kanske jag skulle fortsätta med även det hemma hos mamma och pappa 🤔 Jag tror minsann att jag ska köra dit i morgon och riva en vägg eller två 😜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *