I Love it.

Jag har längtat obeskrivligt efter att få skriva inlägget där jag kan deklarera att vårt kök äntligen är helt klart. Men HELT klart är det ju först när dom två sista luckorna är på plats. Och det kommer ju, som det ser ut just nu, dröja ytterligare ca 2 veckor 😩 (hur kan det ta sådan tid att tillverka 2 enstaka luckor när det bara tog 4 veckor att tillverka ett helt kök???) Men just nu så är vi iallafall så färdiga som vi kan bli i nuläget. Och det är sååååååå skönt!! Jag älskar vårt kök!!

Det har varit en väldigt rörig ”resa” med en hel del motgångar. Fler än vad jag har skrivit om här. En av dom sista motgångarna vi hade var att vi fick socklar med fel färg och jag höll på att braka ihop i en psykisk kollaps över att köket aldrig tycktes bli klart. Men problem är till för att lösas och firman trollade fram dom nya ganska så snabbt.

Det stör mig ganska så mycket att vi inte har dom två sista luckorna men nu kan jag ju iallafall använda köket fullt ut och det är obeskrivligt skönt!! Jag är mer än nöjd med resultatet som faktiskt blev bättre än vad jag hade föreställt mig från början.😃

Dock är det svårt att få till bilder som ger köket rättvisa för det är finare i verkligheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *