Inget morrande och inget kakel

Visst är det väl obeskrivligt irriterande när man går och ”eldar upp” sig själv och laddar för att få ett vredesutbrott och så blir det ingen chans att släppa ut all den där ilskan.

Jag ringde vår köksritare idag i samma sekund som hans arbetspass började. Jag förklarade till en början besviket om både bänkskiva till vasken och den skadade lådan. (Det är ju inga fel som han kan rå för. Så det var ju en liten mjukstart) Oj, oj,oj sa han, bad mig att skicka bilder och lovade sen att lösa det snarast. När jag märkte att han var så pass samarbetsvillig så tog jag även upp dom felbeställningar på 2 skåp som faktiskt var gjorda av honom. (Vilket jag självklart skulle tagit upp oavsett) Jag förberedde mig på att tvingas bråka och hota med att ta kontakt med både hans chef, konsumentombudsmannen, Sverker Olofsson på plus, Hells Angels, Bandidos och allt annat ruskigt jag kunde komma på. Men ”köksritaren” sa bara att det var tråkigt och att han självklart skulle lösa allt snarast. Jaha?!?! Skulle jag inte ens få lov att bli irriterad på honom?? Inte ens få fräsa lite grann? Inte ens få morra? Problemen kommer ju att lösa sig. Men det innebär att en del av arbetet står stilla. Och vi vet inte hur länge. Vi kan tex. Inte kakla. Och har vi inte kaklat så kan vi inte sätta upp fläkten som kommer på onsdag tillsammans med övriga vitvaror. SUCK!! Jag vill ju bara bli klar…….NU!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *