Inmålad i ett hörn och kök med vingar.

Ni minns kanske att Robban, för ett tag sedan, började prata om att han ville (enligt honom behövde) byta bil men att jag skrek nej och påpekade att vårt kök behövdes bytas ut. Han har efter det försökt intala mig på alla tänkvärda vis försökt få mig att ändra åsikt och gå med på det där bilbytet. Men jag har varit sten hård. Kök först, bil sen!! Istället för att bara vara en god make och acceptera sin frus åsikt så målar han in mig i ett hörn genom att köra och krocka biljävlen!!! Hade det inte varit för att ett rådjur var inblandad i krocken så hade jag varit säker på att olyckan varit avsiktlig. Jag är dock inte helt övertygad om att han inte själv vållat denna olycka genom att köra runt och leta efter ett självmords benäget rådjur.

I måndags kom bärgningsbilen hit och hämtade, det som var kvar av bilen, för att köra in den för ”utlåtande” vad en ev. lagning skulle kosta för att försäkringsbolaget sen skulle avgöra huruvida dom skulle bekosta en lagning eller ”lösa in” bilen.

Igår fick vi besked om att det inte är lönt att laga. En lagning skulle kosta mer än bilens värde påstår dom. Måste den tvunget lagas på en stor dyr firma?? Har dom kollat prisuppgifter hos ”Hassans mack och mygel??” Istället så ”löser dom in” bilen och ger oss pengar att köpa en annan. Dom har så klart kollat efter bilar i samma skick som vår (som den var innan Robban hade möte med rådjuret) och sen satt summan där efter. Tack Trygg Hansa för att ni värderar vår bil efter vad ”Åke” i jämtland är villig att sälja din för 😏🔫

Vi får så klart inte den summan som vi hade fått om vi sålde den privat på blocket. Dvs. Den summan som vi hade fått om jag hade gått med på att sälja den från början innan Robban krockade den. Jag är nu in målad i ett hörn och har inget annat val än att acceptera att Robban köper en annan bil. Vilket innebär att han måste tulla lite på kökpengarna 😭😭

Jag har kommit med en del förslag på andra alternativ till Robban. (Om han nu inte vill gå.) Alternativ som är något billigare än just bilen han vill ha. Men han är orubblig!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *