Introduktion i porrens värld.

Jag har (åter igen) drabbats av bloggtorka (som ni förmodligen har märkt) Jag har egentligen en väldig massa att blogga om. Och i vanlig ordning så bloggar jag flera gånger om dagen, inne i huvudet. Men det stannar liksom där. Det blir inte av att jag sätter mig och knappar ner det i bloggen. Ibland påbörjar jag ett inlägg, men avslutar inte det. Jag vet inte hur många halvfärdiga inlägg jag har liggande som utkast. Vi får väl se om även detta inlägg går samma öde till mötes. 

Idag skrev jag lite med Martin (han som fick mig att börja blogga på denna domänen) och det gav mig en oerhörd blogg lust. Vi började skriva ang en falsk hacker varning som just nu cirkulerar på facebook, gled sen över på tv kanaler och hamnade till slut på nutidens porrsurfning och dåtidens porrtidningar. (Det var dock väldigt mycket oskyldigare än vad det kanske låter) 

Det gick mig att börja tänka på en av mina söners första möte med just en porrtidning. (Tack Martin) Jag har kollat med den berörda sonen och fått godkänt av honom att skriva detta inlägg, så att ingen tror att jag ”hänger ut” honom. 

Jejja var 12-13 år när han, efter ett besök hos en jämnårig kompis, satt vid den fram dukade middagen här hemma och berättade om hur denna kompis hade visat att han hade en porrtidning under sin madrass!!! Jag, som vet hur pojkar är, svarade bara ”jaha?” Och försökte på så sätt avdramatisera det hela. Jejje tittade storögt och förvånat på mig och frågade ”är det normalt??” Jag skulle just till att svara honom, då 2 år äldre storebror med förfärad röst svarar: ”Nej, verkligen inte!! Sådant kollar man på Internet nu för tiden” 😂  Jag förstod dock att Jejje ville ha ett ärligt svar, och någonstans kände jag av en viss avundsjuka över kompisens tidning. Så jag svarade att det är helt normalt och erbjöd mig samtidigt att faktiskt köpa en tidning till honom om han ville ha. Näst intill förfärad av mig erbjudande så tackade han nej. Middagen avslutades och Jejje gick upp på sitt rum. Efter bara några minuter fick jag ett sms: ”Menade du det? Att du kan köpa en till mig?” 

Jag skickade tillbaka att jag menat det och frågade om han ville ha en trots allt. Och det ville han. Nu är det säkert många som sätter kaffet i vrångstrupen och vill slänga sig på telefonen och ringa socialen. Jessica introducerade porr i sonens liv  innan han ens var byxmyndig!!! För när jag, dagen efter, var i stan så köpte jag en tidning till honom. Jag valde noga. En som var lite ”finare” och inte för rå. Och den överlämnade jag sen när jag kom hem och Jejje blev nöjd. 

Många tycker säkert att jag gjorde fel och var en dålig mamma. Men jag ville avdramatisera det hela. Och det kände jag att jag lyckades med. Samtidigt så förhindrade jag att vår sons första möte med porr skulle bli av det vulgära och grova slaget. Idag är Jejje (snart) 17år, har fritt internet på sin telefon och har nog sett väldigt mycket grövre bilder än dom som fanns i den där tidningen. 

2 reaktioner till “Introduktion i porrens värld.”

  1. Det finns ju mammor som låter ens dotters kompis titta på värsta tortyrfilmen i 10 års åldern!!!!! FÖRLÅT!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *