Jag är en elak jävel 😈

Varje gång som vi har gjort någon renovering i huset som på ett eller annat sett har gett mig chansen att bygga in något i väggarna så har jag gjort det. Det kan kanske bli ”roligt” för den som en dag hittar sakerna. Det har varit tidningen Norra Skåne, några mynt eller en sedel (ja inte större än en tjuga. Någon måtta får det vara på min givmildhet!) När vi nu flyttar in väggen till fd. klädkammaren så blir det ett ganska så stort tomrum mellan väggen och taket och där måste jag ju så klart lägga något. Jag har funderat ett tag på vad jag ska lämna där. Och idag kom jag på det. När vi höll på att slå upp reglar för den nya väggen så såg jag att där låg en liten liten nyckel på golvet. Troligtvis så har den en gång i tiden gått till ett litet kassaskrin som Jonathan haft i din ägo. Så den blir ju en fin liten ”gåva” till den som en dag river ner väggen som vi haft sådant jobb med. Och med den lämnade jag ett litet brev, några mynt och en tidning.

Hur mycket dom än river och sliter i väggar och golv så kommer dom aldrig att hitta det där skrinet eftersom det inte existerar. 😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *