Jag är en idiot!!!

Lite då och då inser jag vilken idiot jag är!! Jag har bytt telefon. Det var iofs ett bra tag sedan nu. Den största anledningen till att jag bytte till just denna (Huawei p20 pro) var för att den har en sanslöst bra kamera som tar helt underbara bilder. Medans ”normala” människor kanske väljer telefon efter prestanda (vad det nu är?!?!), Funktioner, utseende och allt vad man nu väger in i en telefon, så blir jag genast såld på om kameran är bra. Så jag bytte som sagt telefon. Och jag har, fram till nu, varit 100% nöjd. Några bilder bara för att visa hur fina bilder den faktiskt tar.

Men för ett par dagar sedan när jag skulle ta en bild till Robban på skänken som jag satt på plats så insåg jag att det blev ränder över bilden när jag fotograferade 😱

väggen är inte randig i verkligheten!! Jag stängde av kameran, satte på den igen och gjorde ett nytt försök. Men med samma resultat. Jag startade om hela telefonen men ändå fortfarande med samma resultat. Jag till och med…. Nej, ska jag vara ärlig så är det så långt som mitt tekniska kunnande sträcker sig. Så jag gjorde inget mer. Annat än kände en sorg i bröstet över att min kamera tydligen var trasig. Och jag konstaterade att jag skulle ringa och beställa reparation av den. Men så har jag inte blivit färdig till det för att jag har haft så förbannat mycket att göra den senaste tiden. Men så härom dagen, när Liam satt i matrummet och åt frukost, så frågade jag honom (som har en likadan telefon) om han hade samma problem. Han gick in på kameran och jodå. Samma fel på hans. Alltså ärligt talat!! Hur kan det vara samma fel på bådas telefon? Alltså så skulle vi behöva skicka två telefoner på reparation. Det konstiga är att det inte är alltid som dessa ovälkomna ränder dyker upp och skickar vi in telefonerna så kan man ju ge sig f*n på att dom inte kommer att visa sig där och då.

Tack och lov så har jag ju, som sagt, haft mycket att göra och har inte hunnit att ringa om felet. För idag kom jag på hur jag skulle laga ”felet” För jag kom på att ända gången som dessa ränder dyker upp är när jag befinner mig i köket……med ner dimmrade spotlights. Så för att ”laga” kameran så var det bara att antingen öka styrkan på lamporna eller släcka dom helt.

Hokus pokus! Ränder borta.

Jag är verkligen en idiot 🙄🔫

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *