Jag KAN, jag VILL och jag SKA!!

Robban är en sådan där underbar människa som alltid stöttar mig i allt. (Om än motvilligt många gånger) När jag känner mig osäker på något jag ska göra så är han den som alltid friskt dunkar mig i ryggen och peppande säger ”Det klarar du”. Och han brukar oftast ha rätt. Jag kan ju faktiskt allt om jag bara vill.

Min plan för klädkammaren har ändrats något (förvånade?) Och jag har kommit på att jag ska bygga en vägg där inne. En vägg som ger mindre utrymme men mer, bättre och smartare förvaring. Jag berättade om min plan för Robban som med skepsis i både blicken och rösten frågade ”Ska du bygga en vägg??” Var tog peppandet och det friska ryggdunkandet vägen?? Och vad hände med ”Det klarar du”?!? Plötsligt så finns det ingen återvändo. Nu måste jag ju få upp den där väggen. Hur svårt kan det vara liksom? Jag hade ju trots allt träslöjd i skolan 😂 Och om jag bara vill så skulle jag säkert kunna bygga ett helt hus!!

Lite reglar, skruvar, en såg, vattenpass och något att mäta med så ska det väl gå hur lätt som helst att få till en vägg. Eller? Det kanske inte kommer att bli något mästerverk som man med stolthet visar upp för en snickare. (Glenn, jag vill att du omedelbart slutar att läsa min blogg!!) Men den kommer ju (förhoppningsvis) att fylla sin funktion iallafall. Och den kommer ju trots allt finnas inne i en garderob och det är väldigt sällan som jag bjuder in snickare (eller annat folk för den delen) i mina garderober. Men på Robban verkar det som om väggen kommer att bli så sned och vind att sakerna som ska ligga där (handdukar, lakan och annat) kommer att kasa av från hyllorna.

Vi hjälptes ju åt (och lyckades) bygga en innevägg (fullt synlig) i sovrummet. Varför skulle då inte jag klara av att bygga en inne i en garderob? Det dåliga (eller kanske jävligt bra) med mig är att dom få, få, få gånger som Robban inte tror att jag klarar något så blir jag full i fan och får ett omättligt behov av att bevisa motsatsen!! Jag kan, jag vill och jag ska….. Jag ska bara ta några dagar för att samla kraft, ork och mod först 🙈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *